• Förlust i säsongens sista match

Tyvärr förlorar vi säsongens sista match hemma mot HOIF. Det är totalt sett en jämn match där jag tycker att vi är närmre segern långa stunder av andra halvlek, men vi sätter inte våra lägen och HOIF ställer om och får en straff som de förvaltar. Så en sur förlust även denna matchen, men sådan är fotbollen. Återigen kul att se alla unga som får chansen igen. De tar för sig och utvecklas för varje minut de får i herrlaget. En summering av säsongen kommer senare i veckan. Seniorlag Herrar 8 okt 2023 0kommentarer
  • På söndag är det dags för säsongens sista match

Vi tar emot HOIF på hemmaplan. HOIF med mycket kvar att spela för då de försöker undvika direktplatsen till div.6. Vi har två raka hemmasegrar mot topplag och tänker inte avsluta säsongen med en förlust hemma. Så kom ner 15.00 på söndag och stötta oss på fina Solberga! Seniorlag Herrar 6 okt 2023 1kommentar
  • Förlust borta mot Hovsta IF

Vi åker på en sur förlust i slutminuterna mot Hovsta IF. Vi börjar matchen bra och gör rättvist 0-1 av Moshi på ett bra avslut på efterspelet efter en hörna. Efter målet fortsätter vi vara bra, men efter lite slarv så ger vi Hovsta en omställning och de gör 1-1. Efter målet har vi en lite sämre period, men sista 10 minuterna höjer vi oss igen och skapar flera bra lägen. En boll räddas på mållinjen och Teo har ett bra frilläge som målvakter räddar. Men på efterspelet av ett inkast så lyckas vi få in bollen i mål där Teo håller sig framme och trycker in bollen. Vi leder rättvist i halvtid och har gjort det bra. I andra halvlek blir vi i långa stunder lite låga och Hovsta får möjlighet att rulla en del boll på vår planhalva och gör det bra och skapar en del halvchanser. På en sådan halvchans får dom straff då de tar sig runt på kanten och blir fälld. Denna förvaltar dom bra. Efter målet är matchen jämn, vi har en boll inne som mycket tveksamt blir bortdömd för offside mål och sedan gör dom ett mål efter ett snyggt anfall med 5 minuter kvar. Så totalt en jämn match där vi förtjänar minst 1 poäng, men är typiskt en sådan match som kan gå hur som helst. En rolig sak med matchen var att flera juniorer fick mkt speltid och visar att de närmar sig seniorspel. Nu går vi in i säsongens sista vecka och på söndag tar vi emot HOIF hemma. Hoppas ni kommer ner och stöttar oss i årets sista match! Seniorlag Herrar 1 okt 2023 0kommentarer