Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Askersund Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 24 mar 2013 Zäta

Tyvärr var jag bara där första halvlek under dagens match så jag kan inte skriva referat för mer än den halvleken dessvärre. Första halvlek var präglad av konstigt spel där de vassaste chanserna hemmalaget kanske hade,o de tog tyvärr ledningen genom ett skott efter en rensning som gick rakt ut,dock kämpade IFK sig in i matchen o det kändes som om grabbarnas fysik skulle avgöra denna match.dock så tog Delta tillbaka ledningen i början av andra genom ett spelmål o en bonusstraff men IFK måste ha kämpat sig tillbaka o när slutsignalen komm var ställningen 3-3. Vem som gjorde sista målet kan säkert någon flika i men Johan gjorde första o Phille det andra.Men som sagt fyll gärna i med mer någon som var på plats hela matchen