• Nästa hemmamatch 2024-02-10 IK Sirius FBC

Ni som inte har möjlighet att ta er till Ludvika Sporthall kan kolla på matchen live i innebandy appen! Du kan även hänga med i direktrapporteringen på Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Ludvika Sporthall! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. IBF Ludvikas matcher i Division 1 GUD presenteras i samarbete med våra partners: Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam #ibfludvika #ibfludvikadam #div1gästriklandupplanddalarna #dalarnasinnebandyförbund #svenskinnebandy Dam Div. 1 6 feb
  • Nästa bortamatch 2024-02-04 IK Sirius FBC

.. Herr Div. 2 31 jan
  • Nästa bortamatch 2024-02-03 KAIS Mora UIF

.. Dam Div. 1 31 jan
  • 3-i-1...

Vi har avverkat några matcher sedan senaste referatet, så jag slår ihop dessa till ett och samma.😊 Först ut är DM-semifinalen mot IBF Borlänge som spelades på torsdagen den 18e januari. Vi hade spelat jämnt mot dem i träningsmatch och även i seriematch som vi kunde vunnit, så jag förväntade mig något liknande. Tyvärr fick Borlänge ett ganska snabbt mål efter 2.08, men Kickis reducerar till 1-1 efter 3.55 på en lång, fin passning av Cajsa!👏 Sen tar Borlänge återigen ledningen med 1-2 efter 10.40 innan Mathilda 14.22 kan kvittera till 2-2 på en lång lyftpass av Malin!👏 19.21 gör Borlänge 2-3 och det kändes lite surt med så lite tid kvar av första perioden. Andra perioden är våran bästa och vi kvitterar till 3-3 genom Matilda på utkast av Hanna efter 6.36, stenhårt i bortre gaveln!👏 8.14 får vi ett Powerplay och det dröjer bara 21 sekunder innan Mathilda kan smaska in 4-3 på pass av Cajsa!👏 Äntligen ledning för oss och det står sig perioden ut. I tredjeperioden gör Borlänge 4-4 7.48 och tar ledningen med 4-5 16.04. Timen ryker och vi gör ett sista försök att kvittera. Istället gör Borlänge 4-6 18.30 och även om vi spelar 6m5 på slutet så är matchen körd. Vi sammanfattar denna som att vi gör en bra match och absolut har chansen att nypa finalplatsen, men vi släpper 6 bollar bakåt och lyckas "bara" göra 4 framåt trots ett otal lägen, framför allt till 5-3 som såklart hade skapat ett helt annat läge. Matchens Kex: Hanna, som gör några riktigt kvalificerade räddningar och får ett ass också på sitt fina utkast!🙏😊👏 Sen var det match på lördagen den 20/1 och kan sammanfatta den snabbt som att vi fick en liten lektion. Hagunda var alldeles för bra för oss den dagen och låg på en nivå nära Allsvenskan. De gjorde 10 och vi gjorde 1, vi kan stanna där. Vårat mål gjordes av Matilda assisterad av Jullan och det var ett bra och fint mål, med bra passningar och rörelse - behöver inte vara svårare. Matchens Kex: Kickis, som genomgående jobbade hårt upp och ner precis som vanligt, men i en centerposition som hon inte är van vid!🙏👏😊 Nästa match spelades på lördagen 27e januari, denna helg alltså, mot Sandviken. Ett topplag men inte alls i Hagundas kaliber. Första perioden är jämn, inga riktiga superlägen för något av lagen, men tyvärr bjuder vi Sandviken på 0-1 efter 13.59. Sen i eget Powerplay så bjuder vi även på 0-2 07.36 i den andra perioden, men i samma Powerplay 07.59 så prickar Mathilda nättaket fram till 1-2 på pass av Matilda!👏 Sista 6 minuterna så fortsätter vi vara väldigt generösa mot Sandviken och släpper 3 bollar förbi oss. Den sista perioden slutar 0-1, vi försöker såklart men är alldeles för uddlösa i våra anfallsförsök. Matchens Kex: Fellan, som kanske startade lite tveksamt, men växte ju längre matchen gick, ett par fina "andrabollar" fiskade hon också upp i sin centerposition som kunde resulterat!👏😊🙏 Sammanfattat så har vi saknat kvaliteten i passningar OCH mottagningar, vi behöver ta mer initiativ med boll och värdera våra beslut, såväl bakåt som framåt. Intensiteten och beslutsamheten måste också upp ett par snäpp. Vi har släppt in 5-6-10-6 efter nyår och det känns som ett par bollar för mycket för att vi ska ge oss chansen att vinna, och det är också betydligt mer än höstsäsongsmatcherna. Men på lördag har vi chansen igen!🙏😊👊 Statistik ser ni bäst i Appen eller på innebandy.se. Dam Div. 1 28 jan 0kommentarer
  • Nästa hemmamatch 2024-01-27 Midas IBK

Ni som inte har möjlighet att ta er till Krafthallen, Ludvika kan kolla på matchen live i innebandy appen! Du hittar Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Krafthallen, Ludvika! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. IBF Ludvikas matcher i Division 2 GUD presenteras i samarbete med våra partners: Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam Herr Div. 2 25 jan
  • Nästa hemmamatch 2024-01-27 Sandvikens AIK

Ni som inte har möjlighet att ta er till Ludvika Sporthall kan kolla på matchen live i innebandy appen! Du kan även hänga med i direktrapporteringen på Svensk Innebandys officiella app – på Appstore och Google Play. 50 kr inträde i Ludvika Sporthall! 50 kr att titta på matchen via stream. Vi säljer årsskort för 300 SEK som gäller alla matcher. IBF Ludvikas matcher i Division 1 GUD presenteras i samarbete med våra partners: Dalarnas Försäkringsbolag, Wikers Plåt, Spårteam, PJ Carlsson, Kurts Husvagnar, Gammelgården Catering, Francks Kylindustri, Anders Glass, Kompressorteknik, Hurtigs Trackservice, NJ Bygg, FJs Bygg, Spendrups, Weiberths Glas, Däckteam #ibfludvika #ibfludvikadam #div1gästriklandupplanddalarna #dalarnasinnebandyförbund #svenskinnebandy Dam Div. 1 25 jan