Referat: Horndals IF - Näs IF

Horndals IF - Näs IF 2-2 (2-1)

Sista matchen för säsongen avklarad.
2-2 mot Näs i en relativt dålig division 7-match.
I första halvlek var vi det bättre laget och det såg ut som om vi skulle gå mot en säker vinst.

1-0 till oss kom genom självmål av Näs. Gustav Wäster kom runt på högerkanten och spelade in bollen i mitten där en back i Näs resolut dundrade in vårt ledningsmål.
2-0 gjorde istället Gustav Wäster, också det från högerkanten framspelad i djupled av Magnus Sjöström vid en snabb spelvändning. 2 måls överläge med chans på ytterligare mål för oss slutade med att vi tappade till 2-1 innan halvtidsvisslan ljöd.Onödigt! Vi var inte på tårna vid en retur på deras frispark. Vi stod och tittade medan en Näs-spelare var först på andrabollen. Inte bra!

Andra halvlek en dålig sådan från båda lagen där det var mer eller mindre ställningskrig med många misstag.
De flest misstag gjordes dock av dagens domare. Tror inte han hade ett rätt på hela matchen. Enda trösten var att han var lika dålig åt båda hållen så inget vi kan skylla det oavgjorda resultatet på.
Inte nog med att han var dålig. Han dök upp till matchen endast 4 minuter innan den skulle starta så den fick starta lite senare.... Hmmmmm.

Näs lyckades kvittera till 2-2 vilket också blev slutresultatet, vilket kändes som en förlust för oss.
Detta gjorde att vi kom 5:a i tabellen med 3 lag bakom oss, däribland Näs IF som kom sist i tabellen.

Laddar batterierna för nästa säsong och hoppas att några fler håller i med träningen säsongen ut.
Många nyanlända som tidigare var med och tränade i år lyste med sin frånvaro efter Ramadan och sommaruppehållet.