• Hemma för F16 på onsdag

Hemmapremiär för F16. Tenhult/Barnarp kommer till Slätten. Onsdag kl 19 Habo IF - Tenhult/Barnarp Välkomna Habo IF för 2 minuter sedan 0kommentarer
  • Spännande cuputmaning väntar

Lottningen för omgång 4 i cupen är nu klar. 32 lag återstår när nu div 1 och 2 kliver in i cupen. För vår del väntar nu div 2 motstånd. Det blir ett lag som vi med säkerhet inte mött på väldigt många år och som ligger i mitten på sin div 2 tabell. Nästa utmaning: IK Tord Det blir hemmaplan för vår del och datum är inte fastställt än. Kul och spännande. 182 lag deltar i årets cup och nu återstår 32st. Fördelningen av dessa är: Div 1 1 lag Div 2 4 lag Div 3 8 lag Div 4 9 lag Div 5 7 lag Div 5 3 lag Fotboll Herr för 16 timmar sedan 0kommentarer
  • Stark insats i Norrahammar

Under söndagen spelade U-laget borta mot Norrahammars GIS på Hammarvallen. Efter lite halvchanser i början så tar vi ledningen med 0-1 i 20 min. Lukas spelar på högerkanten till Emil som rundar sin spelare och serverar Noel som kan sätta dit den, ett mycket fint anfall. Knappa 10 min senare kommer kvitteringen till 1-1 efter hörna. Ytterligare 10 min senare kommer vi på högerkanten igen och på nytt ett bra inspel där en NGIS back styr bollen i eget mål och ledning 1-2, som står sig till paus. Vi gör en bra första halvlek mot ett högt pressande NGIS och hittar flera bra spelkombinationer. Andra halvlek börjar bra för oss. Efter ett fint anfall och räddning av målvakt kan Alle ta vara på en retur och snyggt lyfta in 1-3. Strax efter så kommer 2-3. Sedan har vi en väldigt bra period och skapar flera fina chanser genom bra spel och är nära när vi prickar stolpen. Efter 70 min så gör Gustav en perfekt utspark till Alle på vänsterkanten som avancerar och spelar Noel som kan sätta sitt andra och 2-4 på tavlan. Snyggt och effektivt anfall. Sedan har vi ganska bra kontroll på det hela. Reduceringen till 3-4 kommer med 7 min kvar, där vi bör ha en frispark i situationen, men godkänt mål. NGIS satsar allt framåt men vi kan ganska kontrollerat spela av tiden och ta en välförtjänt krigarseger med 3-4. Hela laget ska beröm för en stark insats och vi jobbade hårt matchen igenom. Många trötta ben i slutet när vi gick runt med en avbytare. Bra jobbat. Fotboll Herr för 23 timmar sedan 0kommentarer
  • Inga poäng i Stockaryd

Match i omgång 4 borta mot Stockaryd. Trots kanonväder och en inbjudande plan så skulle det visa sig vara svårspelat. Studsigt och där bollen emellanåt fastnade i gräset. Det var två lag som kände på varandra i början utan några direkta chanser. Vi skapar några fler halvchanser. Efter 25 min får hemmalaget ett läge som de utnyttjar och sätter 1-0. Några minuter senare är vi nära när bollen räddas på mållinjen. I slutet av halvleken prickar IFK stolpen. Fullt ös i andra. Men det är hemmalaget som har mest energi och målar både i 53 och 58 min och 3-0. Däremellan hade vi skapat farliga lägen. 3-1 kommer med 30 kvar. Alle forcerar in Diber avslut och vi börjar jakten. Hemmalaget har rätt bra kontroll på matchen. Vi ger det en sista chans när Adam gör 3-2 på pass av Olle. Några minuter kvar och vi har kvitteringsläge men det vill sig inte. Det blir seriens första förlust. Inte helt orättvist då det är hemmalaget som har mer energi och vilja och vi inte kommer upp i nivå som krävs idag. Hemmalaget 3 varningar. Vi tar 4 varningar. Nu laddar vi för en bra U lags match på söndag och A kommande torsdag. Fotboll Herr för 3 dagar sedan 0kommentarer
  • Hemmapremiär för Dam på fredag

Efter två inledande bortamatcher så är det äntligen dags för hemmamatch för damerna. Lommaryds IF kommer till Slätten och det blir blir deras premiär i serien. Vår vår del blir det match tre och vi har inlett med en seger mot Månsarp med 2-8 och nu senast förlust mot Ekhagen med 6-3. Alltså två väldigt målrika matcher. Vi hoppas att målskyttet kan hålla i sig framåt och att vi kan täta till det bakåt. Äntligen hemmapremiär. Fredag kl 19 Habo IF - Lommaryds IF Välkomna Habo IF för 4 dagar sedan 0kommentarer