• Surt sa räven……

Oj, vad hände…… Vi gästades under torsdagen av Norrahammars IK på Slätten. Vi tar tag i spelet direkt och det är ett trögt bortalag. Vi tar ledningen efter 10 min. Sebbe petar fram den till Albin som prickskjuter 1-0 med vänster släggan. Vi fortsätter att dominera och skapar massor med chanser. 2-0 kommer efter 27 min på hörna. Andra för Albin som nickar in Oscars hörna. NIK har sin första halvchans efter nästan 40 min. Men på nåt sätt så kan de få bollen i mål till 2-1. Bara någon minut senare kommer 2-2 från ingenstans. Lika i paus. Hade det varit 4-0 eller t.o.m. 5-0 i paus så hade det speglat matchbilden. I andra så tappar vi det fina spelet från första. Vi kommer inte till några klara chanser och tappar intensiteten. Trots att NIK har en man mindre i slutet så är det de som kan avgöra med ett långskott och 2-3. Sett till hela matchen så är det en sur förlust. Stort beröm till klacken. Dagens bollar. Albin Polsten Vann det mesta på mitten och 2 fina mål. Oscar Axelsson Väldigt stark första halvlek. Noah Appelberg Löpte mycket i vanlig ordning. Fotboll Herr för 14 timmar sedan 0kommentarer
  • Torsdagsmatch för herrarna

Då det är helgdag på torsdag så blir det match mitt på dagen för herrarna när vi gästas av Norrahammars IK. I en haltande serietabell så är vi med i toppen efter 9 poäng på 4 spelade matcher. Vi ska studsa tillbaka efter förlusten senast mot Stockaryd och vi kommer garanterat vara laddade. NIK har endast spelat 2 matcher hittills och har börjat på bästa sett med segrar mot FC Gislaved och Hook. I början på mars så möttes vi i cupspelet och efter en flygande start av oss med 3-0 efter en kvart så blev det seger för oss med 4-3. Vi kan alltså vara ganska säkra på att NIK vill ha revansch. Vi ser fram mot en underhållande match. Torsdag kl 12 Habo IF - Norrahammars IK Välkomna Habo IF för 2 dagar sedan 0kommentarer
  • Hemma för F16 på onsdag

Hemmapremiär för F16. Tenhult/Barnarp kommer till Slätten. Onsdag kl 19 Habo IF - Tenhult/Barnarp Välkomna Habo IF för 2 dagar sedan 0kommentarer
  • Spännande cuputmaning väntar

Lottningen för omgång 4 i cupen är nu klar. 32 lag återstår när nu div 1 och 2 kliver in i cupen. För vår del väntar nu div 2 motstånd. Det blir ett lag som vi med säkerhet inte mött på väldigt många år och som ligger i mitten på sin div 2 tabell. Nästa utmaning: IK Tord Det blir hemmaplan för vår del och datum är inte fastställt än. Kul och spännande. 182 lag deltar i årets cup och nu återstår 32st. Fördelningen av dessa är: Div 1 1 lag Div 2 4 lag Div 3 8 lag Div 4 9 lag Div 5 7 lag Div 5 3 lag Fotboll Herr för 3 dagar sedan 0kommentarer
  • Stark insats i Norrahammar

Under söndagen spelade U-laget borta mot Norrahammars GIS på Hammarvallen. Efter lite halvchanser i början så tar vi ledningen med 0-1 i 20 min. Lukas spelar på högerkanten till Emil som rundar sin spelare och serverar Noel som kan sätta dit den, ett mycket fint anfall. Knappa 10 min senare kommer kvitteringen till 1-1 efter hörna. Ytterligare 10 min senare kommer vi på högerkanten igen och på nytt ett bra inspel där en NGIS back styr bollen i eget mål och ledning 1-2, som står sig till paus. Vi gör en bra första halvlek mot ett högt pressande NGIS och hittar flera bra spelkombinationer. Andra halvlek börjar bra för oss. Efter ett fint anfall och räddning av målvakt kan Alle ta vara på en retur och snyggt lyfta in 1-3. Strax efter så kommer 2-3. Sedan har vi en väldigt bra period och skapar flera fina chanser genom bra spel och är nära när vi prickar stolpen. Efter 70 min så gör Gustav en perfekt utspark till Alle på vänsterkanten som avancerar och spelar Noel som kan sätta sitt andra och 2-4 på tavlan. Snyggt och effektivt anfall. Sedan har vi ganska bra kontroll på det hela. Reduceringen till 3-4 kommer med 7 min kvar, där vi bör ha en frispark i situationen, men godkänt mål. NGIS satsar allt framåt men vi kan ganska kontrollerat spela av tiden och ta en välförtjänt krigarseger med 3-4. Hela laget ska beröm för en stark insats och vi jobbade hårt matchen igenom. Många trötta ben i slutet när vi gick runt med en avbytare. Bra jobbat. Fotboll Herr för 3 dagar sedan 0kommentarer