• Internmatch!

God kväll! Bra träning ikväll. Vi vill redan nu berätta att nästa onsdag är det tänkt att vi ska en Internmatch istället för en vanlig träning. Så det är mycket viktigt att alla dyker upp så det blir en ordentlig match. Med rätt inställning. Och matchen kommer dömas av en riktig domare. Mvh Ingemar Seniorlag Herrar 19 feb 2018 0kommentarer
  • Årets första träningsmatch är avklarad!

Årets första träningsmatch kom idag 15.00 mot IFK Malmö U19 på Vångavallen. Det syntes tydligt att det var efterlängtat efter 1 månad med bara träning. Ingemars instruktioner innan match var tydligt, viktigast idag är defensiv organisation och att en startelva idag inte betyder något. IFK Malmö U19 visade sig vara ett bollskickligt lag men vi låg rätt i positionerna i första halvlek i stort sett hela tiden och har 1-0 i halvtid efter ett mål av Adnan efter en mycket fin assist av Ludde. Riktigt fin kontring. I andra halvlek fortsätter det ungefär likadant som i första halvlek men IFK Malmö börjar skapa lite fler chanser efter 10-15 min då de börjar sätta lite fler längre och rakare bollar än i första halvlek, samtidigt som vi blir tröttare och tröttare. De får in 3 bollar och slutresultatet blir 1-3. Men en väl genomförd match enligt coach Ingemar och många positiva bitar att ta med oss. Jag personligen som gammal tunnelexpert vill gärna ge Kevin lite cred för ett par fantastiskt mysiga tunnlar. Domare för dagen var Toni Lasarevski som gör en bra match. Träning imorgon 20.45. Vi ses då! Seniorlag Herrar 18 feb 2018 0kommentarer