• Förlust mot Säffle, 1-5

Grums fick en bra genomkörare mot div. 2-laget Säffle när lagen möttes i Karlstad Airdome. Det blev till slut en klar seger för Säffle med 5-1 efter 1-1 i paus. Det var en kvart runt halvtidsvilan som hindrade Grums att få med sig ett bra resultat. Först kvitterade Säffle på tilläggstid i första halvlek, och 13 minuter in på andra halvlek var ställningen 4-1. Grums har annars att vara nöjda med en bra första halvlek, men en vilsen inledning av andra halvlek fick matchen att kantra över till Säffles favör. Det var Grums som tog ledningen efter 26 minuter. David Landers stickare friställde Filip Jansson som elegant lyfte in bollen i mål. Efter 36 minuter plockade domaren upp det röda kortet till Säffles forward Ferdinand Fon Fru. Men då det handlade om en träningsmatch fick laget sätta in en ersättare och behövde inte spela med reducerat manskap. Grums gjorde ytterligare ett mål genom Davood Yako, men det målet dömdes bort, offside på en annan grumsspelare. Det var en nyttig träningskamp för Grums mot en stark motståndare. Säffle har bra passningsspel i grunden och framåt handlade det väldigt mycket om Govan Haidar som låg bakom fyra av målen. Två sparkade han själv in (även om han hade hjälp av en turlig touch vid 1-1 målet), han ordnade en straff som Adam Feki satte i mål och serverade samme Feki öppet mål. Nu väntar match varje helg fram till seriestarten den 6 april. Närmast Hertzöga i airdomen kommande lördag. Laget: Isac Modig - Petter Gunnarsson, Bervan Kayhan, Andreas Ragnarsson - Sebastian Carlsson (ut 60), Bastian Rojas Diaz, Albin Lekiqi - Berkan Okhan Yildiz (ut 74), Filip Jansson (ut 87) - Dawood Bethio Yako (ut 46), David Lander (ut 60) - Viktor Norén, Robin Frisell (in 46), Simon Molander (in 60), Mahdi Nasari (in 60), Alex Malmgren (in 74), Emil Magnusson (in 87) A-lag 24 feb 0kommentarer
  • Oavgjort mot Viken

Träningsmötet i Karlstad Airdome mellan Grums och Viken slutade lika, 2-2 sedan åmålslaget haft en halvtidsledning på 1-0. Det var ett kraftigt spelförbättrat Grums om man jämför med säsongsinledningen mot Kristinehamn, Det var väntat och en annan riktningsförändring mer eller mindre omöjlig. Matchen fördes i, ett för årstiden, högt tempo. Det var jämnt spel, men Viken var det lag som oftast tog sig fram till närheten av motståndarmålet och skapade de främsta målchanserna. Två gånger ledde Viken, efter mål av Karl Martinsson och Daniel Johannesson. Grums kvitterade. Först genom Robin Frisell. Nästa kvittering av Mahdi Nasari blev varaktig och kom att fastställa slutresultatet. Båda målen var färmst frukten av hårt och bestämt arbete av målskytten. Som vanligt, vid de tidiga träningsmatcherna, luftade Grums många spelare. Kanske också behövligt då träningen innan slutade endast ett halvt dygn före matchens början. Grums spelade denna gång med trebackslinje. Stor omsättning även i backlinjen under matchen som dock värjde de flesta attackerna understödd av en bra spelande målvakt i Noah Gunnberg. Och framåt skapades en hel del, även om Viken som sagt hade några fler måltillfällen. Nu är det två veckor till nästa planerade match. Mot Säffle, också det i airdomen. Laget: Noah Gunnberg - Petter Gunnarsson (ut 77), Bervan Kayhan (ut 46), Simon Widström (ut 46) - Sebastian Carlsson (ut 46), David Lander (ut 46, in 74), Albin Lekiqi (ut 46) . Bastian Rojas Diax, Berkan Yildiz (ut 46, in 74) - Simon Molander (ut 74), Robin Frisell (ut 74) - Andreas Ragnarsson (in 46), Emil Magnusson (in 46), Mahdi Nasari (in 46), Alex Malmgren (in 46), Clayton Da Cuhna (in 46), Noak Kämpe (in 46), Gustav Svärd (in 77) A-lag 10 feb 0kommentarer
  • Träningsmatch mot Viken

Grums och Viken möts i en träningsmatch i Karlstad Airdome lördagen den 10 februari klockan 10.15. Lagen kommer att stöta på varandra två gånger till under säsongen, i div. 3 Nordvästra Götaland. Fredagen den 7 juni på Idrottsparken och söndagen den29 september på Rösvallen i Åmål. Nästa bokade träningsmatch för Grums är lördagen den 24 februari mot div. 2 laget Säffle. Även den matchen i Airdomen. A-lag 9 feb 0kommentarer