• Vinst hemma mot Lagans AIK med 2-0

Som vanligt spelades det en träningsmatch på långfredagen och det var seriekollegan Lagans AIK som gästade Töllshov och det slutade med vinst 2-0 efter 0-0 i halvtid. Målen gjordes av Felix med ett skott istarffområdet som tog på målvakten och dalade in i bortre gaveln och Jesper sköt ett skott från straffområdeslinjen som målvakten inte fick grepp på. En rätt händelsefattig match som vi hade kontroll på men där vi borde skapat fler chanser för att få riktigt godkänt. Annars en homogen insats av laget och backlinjen gjorde en stabil insats och på mittfältet dominerade Linus och Felix, Linus jobbar och vinner boll och Felix gör ett bra jobb framåt med mycket djupledslöpningar som han borde få mer boll på. Tobbe syntes inte mycket men vi slarvade bort alldeles för mycket inlägg och sista passningar när Tobbe finns där i boxen. Laget idag var följande Wille Filip M Oskar ut 75 Philip Vo Elliot ut 45 Erol Coffe Linus Jesper Felix Tobbe Avb. Rasmus in 45, Melvin L in 75, Melvin J, Jamie, Ludvig Senior Herr för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Tobbe 5 målskytt mot Förslöv i 6-2 vinsten

Det blev en klar vinst med 6-2 mot Div 5 laget Förslöv på träningslägret i Skovlunde utanför Köpenhamn och Tobbe visade storform när han satte fem baljor och de sjätte målet gjorde Felix. Alla 20 spelare som var med fick göra minst en halvlek var och det var skönt att få en seger även om motsåndet inte var av bästa klass. Såklart blir det roligare på lägret med en vinst och visst var det roligt för våra trogna supportrar Donald och Clarra Claesson som åkt ned till Köpenhamn för att se oss i en träningsmatch där vi vinner, sånt glädjer oss som är med i truppen och få det stödet från supportrar. Truppen i Köpenhamn är följande Amin B Jasin (16 årig målvakt som gjorde A debut) Filip M Oskar Philip Vo Musse Elliot M Amin Petar Adnan Tobbe Felix Erol Melvin L Melvin J Abdullai Jesper Kasper Rasmus Coffe Senior Herr 22 mar 0kommentarer
  • ViKtor Claesson besökte oss på träningslägret i Köpenhamn

Gnosjö åkte idag på träningsläger till Köpenhamn och i eftermiddag fick vi besök av landslagsspelaren Viktor Claesson som kom och hälsade på och överlämnade en FC Köpenhamn matchtröja vilket var riktigt uppskattat och en bra start på vårt fyradagarsläger. Viktor har ju spelat tillsammans med flera av våra killar i ungdomsåren men huserar numera i FC Köpenhamn. Stort tack Viktor för att du tog dig tid att hälsa på och gav killarna en trevlig start på lägret. Senior Herr 21 mar 0kommentarer
  • Förlust hemma mot Bredaryd med 3-2

Dagens träningsmatch hemma mot seriekonkurenten Bredaryd slutade med en 3-2 förlust. BIK tog ledningen i den 7 minuten efter en djupledsboll hemåt från vår spelare till deras forward som rann igenom och satte den i ett friläge. Vi kvitterar i den 26 minuten efter ett fint anfall där vi ställde om snabbt för en gångs skull och med ett fint inlägg från Kasper så satte Tobbe en nick snyggt i mål. Det var 1-1 i halvtid och vi tog sen ledningen i andra efter en fast situatuion där Musse var sist på bollen och stötte in den. Tyvärr höll vi inte ihop det utan ytterligare ett felpass gjorde så BIK frispelade sin forward som satte den på nytt otagbart för Amin i målet. 2-3 kom på en frispark där ett misslyckat skott går till en BIK spelare som tar emot den vid straffområdeslinjen och tar med den och placerar in bollen otagbart. Vi skapar flera bra chanser i andra och vi bör sätta nåt mål och när Musse nickar in bolle till vad vi tror är 3-3 så vinkas han av för offside. Vi tar med oss en hel del godbitar från vår insats men vi måste vara mer noggranna och inte slarva bort bollen på vår planhalva och snabbare omställningar och rulla bollen på motståndarens planhalva. Vi hade några borta idag men ingen skugga över de som spelade de gjorde det bra och veckans nyförvärv Kasper Tuner debuterade idag. Kasper spelade med oss för två år sedan en kort period men har pluggat i Katrineholm men återvänt till bygden nu. Plusbetyg idag till Filip och Philip för sin första halvlek och till Arber som kämpar storstilat, även LInus var på spelhumör i första halvleken och till Musse för sin halvlek. Stort plus till Amin B som gör en fin match i målet. Truppen idag var följande Amin Bosnic Arber Filip M ut 65 Philip Vo Elliot ut 45 Erol ut 70 Linus ut 45 Coffe Kasper Felix Tobbe Avb. M Amin in 45, Musse in 45, Petar in 70, Melvin L in 65 Senior Herr 9 mar 0kommentarer