• Förlust med 4-1 borta mot Ljungby

Ljungby blev för svåra på bortaplan och de vann med 4-1 efter 2-0 i halvtid. Vi saknde många spelar idag pga av skador och bortresta men de som ersatte gjorde det bra och ingen skugga över dem. Felix reducerade till 2-1 i den 61 minuten men trots bra spel och flera chanser så var det LIF som gjorde två mål till i andra halvlek. Bra insats av den nykomponerade backlinjen men vi släppte in tre fasta situationer lite väl enkelt. Bäst i Gnosjö var Felix som gjorde det mycket bra och Linus var också bra som vänsterback. Laget var följande: Wille Petar Arber Philip Vo Linus Felix Erol Ludvig R Jesper M Amin Tobbe Avb. Melvin L, Albin L, Hanad, Abdullai, Amin B Senior Herr 17 aug 0kommentarer
  • Träningsmatchen idag är inställd

Idag skulle vi mött Assyriska på bortaplan men matchen är inställd. Senior Herr 3 aug 0kommentarer
  • Förlust med 4-2 hemma mot Smålandsstenar

SGOIF blev för svåra hemma på Töllshov och det slutade 2-4 efter att SGOIF gjort 1-0 i sista sparkwn av första halvlek där vi inte riktigt hade koll på deras stora målskytt Steljko. SGOIF gör sedan 2-0 i den 62 minuten återigen genom Steljko och sedan 3-0 i den 63 minuten efter svagt försvarsarbete där deras spelare får driva in och skjuta rätt ostört som inte Wille hade mycket att göra åt. Vi gör lite byte och in kommer Jesper som sätter fart på spelet och i den 72 minuten blir han frispelad och sätter säkert 3-1 och vi får lite mer fart i vårt spel. 3-2 kommer sedan i den 81 minuten och det är Jesper som kommer igenom på kanten och serverar Tobbe en passning som säkert sätter den i mål. Tyvärr släpper vi direkt till ett mål och det är ett skott i stolpen från kanten som tar i stolpen och går rätt ut till deras forward som gör 4-2. Det sista målet var synd för vi var på gång och det hade kunnat blivit riktigt spännande mpt slutet i jakt på en kvittering då vi spelade bra och SGOIF blev lite stillastående. SGOIF är bra och det är inte helt orättvist att dom vinner. Wille gör några fenomenala räddningar under matchen och vi skapar lite för lite och sen saknar vi Coffe idag som var sjuk och han har varit stabil på mitten hela säsongen och även Filip M var skadad men roligt att Jesper var tillbaka efter skada. Och såklart saknas Felix som var avstängd även denna matchen men är tillbaka i nästa. Vi kämpar och sliter under nmatchen och tycker alla får godkänt men plusbetyg till Wille som storspelar i målet och till Linus och Gustav som jobbar oerhört hårt på mitten. Oscar gör en rejäl insats mot duktiga forwards och skönt att han är helt frisk. Nu tar vi nya tag mot Hallby på lördag. Laget var följande: Hugo ut Oscar Philip Arber ut Linus Viktor H ut Musse ut Bråddan Tobbe Avb. Jesper in, Rasmus in, Petar in, Ludvig in Senior Herr 27 jun 0kommentarer
  • 2-2 mot Bankeryd, Oscar och Hugo målskyttar

I ondags spelade vi oavgjort hemma mot Bankeryd efter att varit i underläge med 0-2 i halvtid. Vi började bra första 10 minuterna och Bankeryd fick en starff i 13 minuen som dom satte och det gav dem energi samtidigt som vi slarvade med passningarna. 0-2 kommer i den 21 minuten på ett långskott där vi är alldeles för passiva och låter deras spelare få gott om tid att skjuta. Andra halvlek är bättre och i den 54 minuten gör vi 1-2 genom Oscar Johansson som trycker in bollen efter en hörna. Bråddan kommer in och ger energi till laget med sina löpningar och kliver in i duellernna rejält som ger energi till laget. Vi öser på och har ett rejält spelövertag och i den 65 minuten så kommer vi runt på kanten och ett långt inlägg hamnar hos Hugo som säkert placerar in bollen i mål. Efter detta så blir vi bekväma och drar ner på tempot och slutar komma runt på kanterna vilket var det som luckrade upp Bankeryds försvar och istället är det Bankeryd som faktiskt är bättre sista kvarten men det blir inga fler mål idag. Vi måste våga gå framåt mer och komma till fler avslut, det går inte slarva med passningar på egen planhalva som vi gjorde idag och vi måste ta fler offensiva löpningar utan boll. Bäst i Gnosjö idag var Wille som gjorde några riktigt fina räddningar och Bråddan ska ha beröm för sitt inhopp som var härligt att se. Kul att Hugo och Oscar kliver fram som målskyttar idag. Nu väntar Smålandsstenar på tisdag hemma kl.19.00 Laget idag var följande Filip M Oscar J Philip Vo Musse Coffe Linus Viktor Gustav Petar Tobbe Avb. Hugo in, Rasmus, Bråddan in, Ludvig, Hanad Senior Herr 23 jun 0kommentarer