Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om GIF Sundsvall P16

Följ

P16

Följ oss för uppdateringar
Följ

Sammandrag söndag 16/9

12 sep 2018 3 kommentarer 282 visningar
Malin Sundin
3 kommentarer
  • 16 sep 2018 Erik Brydolf

    Hej Alla.
    Vi möter nu tuffare motstånd med pojkar som är fysiskt starkare än våra. Idag hade vi en svår match. Tyvärr är intrycket från matchen att många i vårt lag inte skötte sig (ej heller i motståndarlaget).Jag tycker att flera saker som skedde idag är helt oacceptabelt och jag tror att det vore bra om ni föräldrar som hade barn på planen idag pratar om dagens match och om hur vi ska uppföra oss.

    Prata också med barnen OCH i laget om hur man ska förhålla sig till domaren. Idag känner jag inte stolthet, jag känner skam. Vi kan bättre än så här.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 sep 2018 Andreas Zehlander

    Jag är beredd att hålla med Erik. Även jag såg saker från båda lagen och på avbytar sidan stod ungarna och tjaffsade med varandra mellan lagen Bl a.

    Vi kan absolut bättre. Bra Erik.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 sep 2018 Elvis Ramadonovic

    Jag håller med dig Erik!!! Men jag tycker att vara grabbar gjorde en fantastisk jobb !! Som spelare brinner man på plan och idag har det hänt tyvärr !?!? Sen att de har tjaffsad på sidan det såg vi inte och vi kommer å ta det på nästa träning!!!! SEN att jag har en temperament som jag inte borde ha visat men det tog över mig SORYYY !! Men det är jag 😁

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in