• kallelse årsstämma 18/2 kl 18:00

vi önskar att kalla alla våra medlemmar till årstämma den 18 februari kl 18:00 Adress: landsvägen 50, Sundbyberg anmälan för deltagande sker på fkbosna08.stockholm@gmail.com varmt välkomna A-lag Herrar 6 feb 2023 0kommentarer
  • 5-1 vinst i hemmapremiären mot Essinge IK

FK Bosna 08 herr (Div5) FINAL TIME!!! FK Bosna 08 - Essinge IK 5-1 Sukru Ferid Ismet Hadi Vi fortsätter segertåget. En fin vårdag med strålande sol och mycket publik. Denna gång gästades vi av Essinge IK. Ett på förhand tuff match då Essinge slogs om avancemang till div4 ifjol. Vi rivstartar matchen och med lovande spel rullar vi in fem mål. Essinge reducerar och sätter in ett mål på straff. Efter matchen bjuder vi laget tillsammans med våra fina sponsorer på en fin traditionell bosnisk middag. Vi fortsätter hårt arbete och siktar framåt. Nästa match redan på fredag på Nacka IP mot Sickla IF kl. 20.00. A-lag Herrar 19 apr 2022 0kommentarer
  • Vinst i premiären

I onsdags spelades det premiär. ÄNTLIGEN vår goda tradition håller i signar det kommer till premiärmatcher under lagets 9 år som verksam förening så har man endast förlorat en premiär. Vi ställer ett historiskt sett ungt lag men visar mycket kvalite där många spelare kliver fram och visar att vi blir ett lag att räkna med. FK Bosna 08 herr (div5) SÄSONGSPREMIÄR FULL TIME!!! Ljungbackens IF vs FK Bosna 08 Resultat: 1-5 Sukri Hamad Ismet Ferid Vi gästar Östermalms IP och Ljungbackens IF en kall onsdagskväll. Vi kommer med ett starkt lag och en väldigt fin försäsong bakom oss. Vi kommer in i matchen väldigt bra och efter bara 5 sekunder blåser domaren straff för oss. Mindre lycka denna gång då straffen går utanför. Hemmalaget tar ledning med 1-0 som skulle visa sig vara det enda de hade att komma med. Efter 1-0 målet satte vår maskineri i gång och avrundar första halvlek med 1-3. I andra halvlek utökar vi ledningen och åker hem med 3 pinnar och en fin 1-5 seger. Dessvärre åker vår mittback Hamza på en olycklig knäskada och var tvungen att utgå i slutet på första halvlek. Vi hoppas på goda nyheter och önskar Hamza snabb tillfrisknande. Vi tackar Ljungbackens för fint mottagande och önskar de lycka till i fortsättningen. Nästa match och hemmapremiär blir måndagen den 18 april kl. 18.00 på anrika Bromstens IP mot Essinge IK. #hajmofkb08div5. A-lag Herrar 8 apr 2022 0kommentarer