• Förändringar i truppen

Spelare ut: Dejan Tadic Nasim Sedraouni David Bakhtiary Spelare in: Younes Silver Louardirhi Alejandro Aravena Vi vill tacka av spelare som har lämnat klubben och önskar de all lycka i deras framtida fotbollskarriär och välkomnar de nya spelarna till BRB familjen!!! A-lag Herrar 9 sep 2020 0kommentarer
  • Referat: Flemingsberg United FC - FC Brandbergen

Skönt och viktigt seger i dagens bortamatch mot Flemingsberg. Vi visar attytid och bra inställning. Redan i första halvlek lyckas vi göra 1-0 efter frispark från Zaka och avslut från Alper. Vi går till en halvtidsvila med 1-0 i bagaget men vi är inte nöjda. I andra halvleks första 5 minuter avgör vi matchen med 2 snabba mål. 2-0 från Ufuk, assisterad av Adil och 3-0 från Tunay assisterad av Zaka. 4-0 kommer från bollgeniet Szymon som väggar med Alvaro och fri med målvakt rullar han in det. Med 10 minuter kvar får dagens assist kung Zaka göra ett mål också. Ufuk springer djupled, vänder upp och hittar Zaka som kommer in i boxen och avslutar med sin vänster vid målvaktens borte stolpe. I den sista minuten får Flempan reducera till 1-5. Surt då Hasan har räddat flera frilägen och varit felfri. 0-1 Alper (Zaka) 0-2 Ufuk (Adil) 0-3 Tunay (Zaka) 0-4 Szymon (Alvaro) 0-5 Zaka (Ufuk) Vi tackar domartrion och motståndarna samt BRB publiken som tog sig till matchen!!! A-lag Herrar 29 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: FC Brandbergen - FC Södrasidan

Seger med 2-0 i tidiga seriefinalen mot FC Södrasidan. 1-0 Stojan (Marre) min 55 2-0 Osama (Marre) min 80 Ny träningsvecka som avslutas med bortamatch på fredag. Vi tackar domartrion, FC Södrasidan och publiken för en tuff men välspelad match. A-lag Herrar 24 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: FC Tyresö United - FC Brandbergen

3e raka segern efter 4-1 borta mot Tyresö United. 1-1 i halvtid där Stojan nickar en hörna efter 16 minuter. Vi är inte bra i första halvlek och vågar inte spela ut. Men i andra kommer vi ut som ett nytt lag och tar över matchen totalt. Tyresö kommer upp i några farliga kontringar men inga problem för Hasan. 0-1 Stojan (Adil) min16 1-2 Mudde (Ilyas) min 60 1-3 Szymon (Zaka) min 77 1-4 Mudde (Ufuk) min 80 Ny vecka och ny match på fredag mot obesegrad Södrasidan. Vi tackar domartrion, Tyresö United och publiken för en god match. A-lag Herrar 17 aug 2020 0kommentarer
  • Referat: FC Brandbergen - Örby IS

Tunga 3 poäng mot tuffa Örby IS. Ingen lätt match där vi fick slita hårt för att kunna ta 3 poäng. Tidigt ledningsmål från Örby och vi fick börja jaga direkt. 1-1 i minut 7 av Marre då han rundar målvakten och lägger in den i tom mål, ass Szymon. Tyvärr 1-2 efter några minuter. Men innan halvtid hinner vi kvittera genom Ufuk på straff som han ordnade själv. Andra halvlek och vi gör 3-2 omedelbart genom Szymon, ass från Tunay. Minuten senare gör Örby 3-3. Många trodde på ett kryss då vi lyfter in en boll i boxen som Marco skarvar mot mål. Hands på Örby spelare och straff till oss. Szymon kliver fram och sätter 4-3. Skön seger och serieledning igen. Vi vill tacka domartrion, Örby IS och publiken för en god match. A-lag Herrar 12 aug 2020 0kommentarer