• Träningar November

Från och med den 11. November kör vi träning varje Söndag KL:13:00 i Nödinge (Ale Hallen) konstgräs. Vill man komma och provträna så får man göra det ,men ta kontakt med Alen innan det bara. A-lag (Fotboll) 11 nov 2018 0kommentarer
  • Årsmöte 2018! (Uppdaterad)

Hej på er, Nu går säsongen mot sitt slut så därför är det på sin plats med FC Komarkens årsmöte för 2018. Tanken är som vanligt att det ska hållas i Brandstationen ovanför Kongevi, dagen är lördagen den 27/10 & tiden är kl 14.00! Hoppas vi ses där! Med vänlig hälsning, FC Komarken A-lag (Fotboll) 14 okt 2018 0kommentarer
  • Vinst borta mot Stenkullen !!

Äntligen så kom den efterlängtade segern! Fredag eftermiddag och vi skulle upp till Stenkullen för att möta Stenkullen Goik i en ganska så jämn match... Vi pratade om att fortsätta spela på samma sätt som vi gjorde i matchen mot Gårda, och det gjorde vi...men även i denna matchen så skulle motståndarlaget ta ledningen efter ca 7-8 minuter. Ett fint inlägg av Stenkullens duktiga högerytter som prickar huvudet av sin medspelare inne i straffområdet som han sätter fint i bortre gaveln...1-0 min 7 Vi sänker inte våra huvuden utan höjer oss rejält och skapar 3-4 jättelägen för att göra både ett och två mål men missar tyvärr mål i samtliga avslut. Det skulle dröja till min 39 innan vi får ett rikitgt avslut på mål och mål blir det direkt när Mattias får ett par sekunder att sikta och skjuter in bollen i mål höger om målvakten som inte hinner reagera. Första halvlek slutar 1-1! Andra halvlek går vi in för att vinna och tar tag i spelet direkt. Vi har bollinnehavet och skapar chanser igen ,medans Stenkullen ligger lågt och försöker kontra ett par gånger men det har vi bra kontroll på även i andra halvlek. Vi lyckas även göra ett mål där Jafet skjuter bollen på en motståndare som rullar till Mattias och han lägfer den i målmen domaren blåser offside och godkänner inte målet. I en liten protest för det bortdömda målet så blir vår tränare Anders utvisad ,men dagens dommare gör allt för att synas matchen igenom. Runt min 60 får Shwan ett friläge men lyckas inte träffa mål tyvärr..Det skulle dröja till min 77 innan vi kunde sätta bollen i mål igen. Alen slår en perfekt hörna som träffar Elvedin som placerar in bollen i mål ...2 - 1 !! Stenkullen går ner på en 3 backslinje ,lyfter upp folk men lyckas aldrig hota och matchen slutar 2-1! En bra match mot ett bra Stenkullen Goik och framförallt bra värdar! Tack för det... A-lag (Fotboll) 9 jun 2018 0kommentarer
  • Träning!!!!!!

Träningarna är onsdag och torsdag denna veckan kl 19.00 A-lag (Fotboll) 4 jun 2018 0kommentarer
  • FC Komarken - Gårda

Fredag kväll , sol och serieledarna på besök... En på förhand rätt så tuff match på pappret. Vi viste vad som väntade och vad vi var tvungna att göra för att störa Gårda i denna match. Vi pratade om samma saker som matcherna innan ,men till skillnad från dom matcherna så gjorde vi exakt det vi sa. Vi gick ut och spelade den fotboll som FC Komarken alltid har gjort ,vi spelade för varandra! Första halvlek var chans fattig, Gårda försökte mest genom sina kanter och det gjorde vi med för det mesta. Vi går in i andra halvlek med inställningen att vi ska fortsätta ha tålamod och så skulle målet komma och det gjorde redan efter 4 .minuter in i andra halvlek. Calle tar bollen på vänsterkanten tat några steg inåt avlossar skott från ca 20 meter och den sitter i nättaket. 1-0 ! Gårda försöker och anfaller lite oftare och med mer folk men vi försvarar oss väl och kontrar ett par gånger och är nära att göra 2-0 ocskå men bollen vill inte in i mål.. Min 86 skjuter en Gårda spelare från 20 meter bollen tar på någon spelare i straffområdet , ändrar riktning ovj ställer Filip i mål...ett skitmål men 1-1 blir det... Vi är arga och besvikna då vi tappar 2 poäng men är väldigt glada över att kolektivet funkar och att det äntligen ser bättre ut än vad det gjort hittills! Nästa match är på Fredag den 8 Juni 18:30 i Stenkullen! A-lag (Fotboll) 2 jun 2018 0kommentarer
  • Hemmamatch mot United Africa

Match mot United Africa på Fredag Samling 18:00!! Laget: Filip , JP , Dilan ,Elvedin , Fredrik , Saumar,Charles , Eben , Dan , Jafet , Shwan , Mattias , Mehdi , Malek , Alen och Semir. Ses på fredag, forza FCK! A-lag (Fotboll) 24 maj 2018 0kommentarer
  • Träning idag

TRÄNING!!!! Glöm inte träningen idag 16.30 A-lag (Fotboll) 19 maj 2018 0kommentarer
  • Matchtrupp mot Nol

Match mot NOL IK. Samling kl 16.30 på Kongevi eller 17.00 i Nol. Laget: Fllip , JP , Elvedin , Dan , Dilan , Loni , Charles , Eben , Jafet , Amro , Shwan , Calle , Saumar , Ali , Mehdi , Malek. Åker ni direkt så hör av er till Anders så han inte väntar på på någon. A-lag (Fotboll) 20 apr 2018 0kommentarer
  • Truppen mot Floda

Match mot Floda på Flodala IP. Matchen börjar 19.00 samling i Floda 17:45 eller på Kongevi 16:45 säg till om ni åker direkt !! Laget som är uttaget : Semir JP Fredrik Amro Dan Dilan Charles Jafet Saumar Shwan Eben Malek Mehdi Tarek Kristian Loni A-lag (Fotboll) 5 apr 2018 0kommentarer
  • Träningsläger 2018!

Tänk på: Anders önskade att ni, som kan, lämnar Kongevi vid 13:30. Hjälp till att ordna med bilar ut till Skärhamn. Första träningspasset är på fredag kl 16. Sista passet är på söndag förmiddag. Vi måste ha med eget material. Ta med egna sängkläder och träningskläder för alla dagar. Städa stugorna. Mer info kring lägret, med tider och dylikt: KOPIERA LÄNKEN OCH LÄGG I WEBBLÄSAREN https://cdn.fbsbx.com/v/t59.2708-21/28501924_10155065528641695_7208945036870811648_n.pdf/RB09OLKA-18653.pdf?oh=109e87d1fd9675211f914f3ee8e48c6c&oe=5AAA1AEF&dl=1 A-lag (Fotboll) 13 mar 2018 0kommentarer