• Resultat Div 5 B

Lite från dagens match vs Pushers/Masthugget på Majvallen, som vi till slut vann med 2-1 efter mycket möda och stort besvär. Inledningsvis har vi svårt att få tag i motståndarna, som är väldigt energiska, tuffa och hårda i närkamperna. Ju längre som matchen lider får även vi energi och tar för oss mer och mer och vi kommer närmare och närmare Puschers spelare och då vinner vi också mycket boll. Dock ridå ner när Pushers tar ledningen med 1-0, men vi replikerar strax efter till 1-1 via Adrian F, som stöter in ett inlägg fr Olle B i snävt läge vid kortlinjen. Detta står sig till halvlek och i andra kommer vi ut med mycket positiv energi och kämpaglöd plus att vi får ordning på spelet framåt, vi skapar en hel del lägen och med lite tur kunde vi gjort mål när vi pressade deras backlinje till flera misstag. Det kändes i luften att det var mål på G... och Sven G snappar upp ett misstag och serverar på silverfat ett inlägg fr vänster, som Benjamin förvaltar på bästa sätt via nick sätter han 2-1. Strax innan målet har vi dessutom fått Magnus F utvisad (friläge), konstigt domslut då det är en kollision, som Pusherspelaren förstärker rejält samtidigt som han stämplar Magnus. Återigen är det "domaren", som hamnar i fokus med en del diskutabla domslut, som ofta renderar i gula kort där en del är OK men några kan man diskutera. Samma domare fick 5+ senast hemma på Donsö, men idag var det på gränsen till underkänt. Tänk så olika det kan vara från dag till dag. Sista 20 min jagar Pushers en kvittering, men vi håller ut och försvarar vår ledning föredömligt, trots Pushers idoga försök att både provocera oss och domarteamet med alldeles för många protester och hårda spel på gränsen till rått. MV för dagen Joseph S gör en stark prestation idag trots sitt gula kort i slutet för en provocerande handling, som han själv skapade. Facit blev 3 gula kort för detta, 2 av dessa till Pushers. Res: 2-1 (1-1) ; Mål: Adrian F 1, Benjamin S 1 Laget idag: Joseph S Henry M, Max H, Magnus F, Jens A Anders J Benjamin S, Sven G, Simon B, Adrian F Olle B avb: Albin F, Simson K, Justus D, Mikael S Nu suger vi på denna karamellen tills nästa match, som spelas hemma på Donsövallen nästa lördag den 27 april kl 15.00 vs Stenkullen GoiK (ner fr div 4). Träning som vanligt i veckan, trots J-DM på onsdag. Tack för visat intresse och på återseende.... Seniorlag Herrar för 12 dagar sedan 1kommentar
  • Veckans (v 16) program!!!

Träning på Donsövallen enligt följande: Måndag: kl 17.30 = P 16 + övriga som vill träna extra kl 18.30 = Donsö Dam/damjunior Tisdag: kl 18.15 = Donsö Herrsenior + P 16 som vill träna lite oftare Onsdag: kl 18.00 = Donsö Dam/damjunior OBS!!! Tiden (match efter) Torsdag: kl 17.30 = P 16 kl 18.15 = Donsö Herrsenior Veckans matcher: Donsövallen, om ej annat anges Onsdag 17 april kl 19.30 Donsö P 16 - Utbynäs SK blå Fredag 19 april kl 19.25 Donsö DJ - Näsets SK Lördag 20 april kl 14.00 SSIK P 2012 - Masthuggets BK röd kl 14.00 SSIK F 2012 - Örgryte IS Fotboll röd kl 16.15 Donsö A - Pusher/Masthugget, Majvallen Söndag 21 april kl 13.30 SSIK P 2011 - Proletären FF kl 13.30 SSIK P 2015 - IF Väster blå kl 15.00 Donsö U/B - Inter Linne IF, Lemmingevallenvallen K-gräs Varmt välkommen till veckans begivenheter (träning och matcher) Seniorlag Herrar för 18 dagar sedan 3kommentarer

Fredag kväll och matchdags vs Azalea BK på en dimtäckt Majvallen. I början av matchen var det lite disigt, men i 2:a hl såg man knappt någonting av matchen. Vi börjar lite trevande som nu blivit en vana och Azalea BK tar ledningen med 1-0 efter ett snabbt omställningsspel. Vi kvitterar dock omgående på en fin lyra av Adrian F, fint framspelad av Olle B. Adrian är en smart spelare, som ofta använder motspelaren i närkamperna och får på så vis både inkast som hörnor med sig. Vid 1-1 slår han direkt på passningen och bollen ser ut att gå över men den dyker ner precis under ribban. Resultatet står sig halvleken ut och domaren har klarat sig bra, men i andra halvlek blir det snabba scenförändringar både i spelet, målen och domarens agerande. Det är ingen ful match men ändå väldigt mycket avblåsningar i kampspelet med gula kort som följd. Tyvärr kom domaren mer i fokus än allt annat och det vet vi sen gammalt att när mannen i mitten är i centrum, då blir det inte bra. Det är rena Hawaii-fotbollen i 2:a hl med öppna svängdörrar i båda lagens försvarsspel, så här kommer 5 händelserika minuter 1-2 (58 min) via Benjamin på nick, replik Azalea 2-2 (60 min), 2-3 (63 min) via Olle B, sedan dröjer det till minut 74 då det är kvitterat igen 3-3 men till slut så frälser Alfons J hela Donsö I.S med avgörande i minut 81 3-4 och vi lyckas försvara och grisa bort de sista 10 minuterna. Fantastisk roligt att inkassera årets 1:a vinst i serien. Svårt att få till en riktigt referat idag pga att man inte såg vad som hände på andra sidan av plan, allt var in och ut i dimman. Nu får vi suga på denna vinsten till nästa match, som också blir på Majvallen nästa lördag vs Pusher/Masthugget. Res: 4-3 (1-1) ; Mål: Adrian F 1, Benjamin S 1, Olle B 1, Alfons J 1 Laget idag: Joseph S Henry M, Max H, Albin B, Magnus F Albin F Benjamin S, Sven G, Liam A, Adrian F Olle B avb: Alfons J, Simon B, Mikael S Taci för ikväll och på återseende nästa vecka.... Seniorlag Herrar 12 apr 0kommentarer