20 augusti 2016
15:00

Carlstad FC

Referat: Kils AIK 3 - Carlstad FC

Många var borta denna helgdag, och vi kom till spel med 12 gubbar, inklusive coach och herr ordförande Alu. Vi gör en bra första halvlek, och skapar chanser när vi väl kommer när deras straffområde. Vi gör 1-0 på en frispark av Rasmus från egen planhalva, och Knutsson passar till Libeck som gör 2-0. Kil har ett mål som döms bortför offside efter en mycket vågad utspelning från den spektakuläre Rune i mål. Avsaknad av resprisbilder gör att vi aldrig får svar om det var korrekt bortdömt. Kil får en straff och gör 1-2 innan paus, situationen såg ej Coach.

I andra halvlek sjunker vi ner mycket pga av avsaknad av bänk. Kil har mycket boll, men skapar inte jättemycket chanser. Straffmålskytten har dock en rungande frispark i undersida ribba, och samma spelare driver sig i 87:e minuten loss och gör 2-2 på ett skickligt skott. Trist att tappa en ledning igen, men i detta fall var det inte megaorättvist sett till hela matchen. Bra kämpat allihoppa. Den allsidige 41-åringen Libeck missade ett jätteläge til 3-2 i matchens döende sekunder.