Lövestads IF

Referat: Borrby IF - Lövestads IF

Borrby IF - Lövestad IF 3-1 (1-0)
Målskyttar: Alexander Kronström, Johan Vide Hansson och Kim Blohmè

Då studsade BIF tillbaka efter den mindre bra insatsen mot Svenstorp och tog en säker 3-1 seger mot Lövestad. Redan i den andra minuten slog Hugo ett prefekt inlägg som Krona gjorde 1-0 på. Därefter hade Borrby ett bra spel under den första kvarten och borde nog gjort ytterligare något mål. Lövestad kom dock igen och jämnade ut spelet, men skapade inte några heta chanser. En ganska medioker halvlek från båda lagen.
I andra halvlek ökade BIF trycket mot Lövestadmålet och i den 59 minuten dundrade Vide in 2-0. Strax därefter så gjorde Kim 3-0 och matchen var över. Lövestad tröstmålade i slutet, men matchen blev aldrig riktigt spännande, då Borrby hade bra kontroll på händelserna. Lite extra beröm till KIm som stod för ett piggt inhopp och även Vides avslut till 2-0 var värd en blomma. Övriga gjorde ett godkänt dagsverk!
Lite smolk i glädjebägaren var att Ludvig utgick skadad och Marcus S. är avstängd i nästa match mot Kivik.
Nu håller vi helg och laddar om för Kiviksmatchen på torsdag.