• Truppen inför bortamötet mot Böda/Högby

Match på söndag mot Böda Samling 09:00 i vid cirkel k i Mönsterås och ip i Blomstermåla. Truppen: Kim Johan Jacob Jonte Charlie Shawn Mahmoud Elvis Amin Tobbe M Hampus William Ludde Arvid Gustav Hamza Isak Seniorer Herrar 16 sep 2023 0kommentarer
  • Hemmaseger med 2-1 mot Ljungbyholm

Idag tog BIK sin första hemmaseger för säsongen genom att slå Ljungbyholm på hemmaplan. Trots några tyngre skador sedan senaste matchen och med 7 bortresta spelare och 1 avstängd, så mönstrade idag Blomstermåla en trupp på 14 spelare, med 2 säsongsdebutanter. Kapten Jonny Helander var tillbaka på planen igen liksom nygamla målvakten Kim Magnussson, vilket gjorde att vår ordinarie målvakt Ludde fick hjälpa till ute på planen idag, Målen gjorden av Tobias Magnusson i första halvlek på en lobb över målvakten i ett friläge och efter ca 10 minuter i andra halvlek, så fick vi nog se årets mål när Mac dundrade in en höger i bortre krysset. Med ca 15 minuter kvar kom reduceringsmålet, vilket de flesta tyckte borde vara offside, eftersom det stod en spelare i skottlinjen och försökte styra bollen. Men BIK red ur stormen och tog en trots allt relativt säkert och en mycket rättvis seger. Matchens lirare: Kapten Helander.... som efter matchen sa.... "det här kommer att göra ont i kroppen i några dagar" Seniorer Herrar 9 sep 2023 0kommentarer
  • Matchtrupp inför morgondagens möte mot Ljungbyholm

Match imorgon mot Ljungbyholm hemma. Samling 10:45, matchstart 12:00. Truppen: Kim M Ludde Jonte Ali H Jacob Johan Viktor Tobbe M Amin William Hampus Shawn Jonny Hamza Seniorer Herrar 8 sep 2023 0kommentarer
  • Matchtruppen mot Trekanten borta söndag 3 September 12:00

Match söndag mot Trekanten borta. Matchstart 12:00, samling 10:0] Truppen: Gustav Amin Jonte William Hampus Mahmoud Johan Tobbe M Tobbe E Viktor Elvis Axel A Elias Max Ali H Ludde Charlie Seniorer Herrar 2 sep 2023 0kommentarer
  • 2-2 borta mot Alsterbro

Kvällens bortamatch slutade 2-2 mot Alsterbro, efter en relativt sen kvittering av Alsterbro. Målskyttar idag var Tobias Ermin och Amin Andersson. Nästa match spelas borta på söndag den 3:e september mot Trekanten. Seniorer Herrar 29 aug 2023 0kommentarer