Hej allihopa! Jag lyckades skriva fel sista datum för redovisning. Det rätta datumet är 29/4-24. Så det är inte så lång tid vi har på oss att sälja strumpor 😊🙈 Mvh Vicky P15 för 20 timmar sedan 0kommentarer

Hej! Vi har fått frågan om det går bra att betala in pengar istället för att sälja produkter tex kakor eller strumpor. Då man upplever att det är svårt. Vi har beslutat att man får ”köpa sig fri” från att sälja produkter för en summa på minst 500kr, om man tycker att det passar en bättre. Då vi alla behöver hjälpas åt att bidra till lagkassan för våra barns bästa 💛 väl mött! P15 för 22 timmar sedan 0kommentarer
  • Dags att köpa strumpor

Hej allihopa! Nu är det dags att sälja strumpor igen för att få in pengar till klubben och lagkassan! Jag tar med mig strumpor ikväll till träningen så gör vi som förra gången 😊 Såhär går det till! 😁 Ni tar så många paket strumpor som ni tror att ni kan sälja. Varje paket kostar 200kr o det går självklart att hämta ut flera paket om ni säljer slut på de ni hämtat ut. Bara att ni kontaktar mig så löser vi det. Ni tar emot betalning av de paket ni säljer o när ni sålt klart swishar ni mig den totala summan av alla sålda strumpor samt lämnar tillbaka ev osålda paketen. Senast Måndag den 29/5-23, vecka 18 behöver jag få in swishen och eventuella osålda paket. Så jag kan sammanställa o redovisa vidare. Har ni några frågor eller funderingar så hör av er. Ni når mig på 070-4943243 Med vänlig hälsning, Vicky Campos (Milos mamma) P15 igår 7kommentarer
  • UTMÄRKT START PÅ SÄSONGEN!

SÖDERTÄLJE, 12 april 2024 Han behövde bara två och en halv minut på sig i sin comeback i BK Sport. Sedan satt ledningsbollen i nät och därefter kunde inte hemmalaget Södertälje FK resa sig i fredagens rekordtidiga premiär på Östertälje IP:s konstgräs. Det målet satte sin prägel på hela matchen. Trotjänaren Benjamin Komatovic visade vägen fram till en till synes betryggande vinst med 4-1, paus 2-0. Förra året spelade SFK i fyran och blev tvångsnedflyttade. Samtidigt vann Sport den nordvästra sexan. Därför var det inte alls givet att premiären skulle bli en smärtfri affär. Men efter 0-1 redan i tredje minuten var det gästerna som dominerade och höll i taktpinnen. - Lite turligt vid målet, kanske inte den träff på bollen man önskar, sa "Nenne", tillbaka efter en sejour i Näshulta GoIF. För övrigt gjordes samtliga Sportmål denna afton av erfarna spelare som kommer från klubben några mil söder om stan. Hemmalaget hade ett jätteläge att kvittera i 18:e men där svarade den unge keepern för en avgörande kanonräddning. Istället ökade Johannes Kullberg till 0-2 efter en halvtimme efter utsökt förarbete av Danielson. Minuten senare var snubblande nära trean där Komatovic inte riktigt hann fram med foten på ett inspel från vänster. I den första halvleken tvingades Sebastian Brunstedt utgå. - Jag fastnade i gräset, förklarade han. Halvtidspausen blev lång, hemmalaget hade en del att snacka om. Nya Sport svarade effektivt med ett nytt tidigt psykologiskt betydelsefullt mål. Ur minimal vänstervinkel klämde Kullberg in 0-3 direkt efter sidbytet, och då skulle det väl vara klart. Men den här vindstilla kvällen bjöd lagen på darriga och inte helt samspelta försvar, så därför kunde allt hända. Det vet vi som varit med ett tag. Målvaktsbyte i BK varpå Södertälje reducerade i 52:a minuten genom Anes Mahmoud, ett skott högt i ena gaveln, vilket skapade viss nerv. Efter ett offsidemål av Sport gjorde Fredrik Danielson 1-4 på ett närskott strax efter att en timme spelats. Det saknades verkligen inte lägen för ytterligare mål, men väl skärpan. Nu spelade det ingen roll den här gången. Rödskrudade SFK försökte få kontakt men körde fast och Sport var aldrig riktigt hotade. Bra kontroll hela vägen in utan några större besvär fram till slutsignalen som ljöd i den mörka kvällen klockan 21:22. - Kanske inte det vackraste spelet, men tre poäng som vi får vara nöjda med, konstaterade lagkaptenen Gustav Olofsson. Spelmässigt finns det förstås en del att slipa på och märkligt vore det väl annars. Inga lag har funnit toppformen direkt. Men inget snack om saken, de piggaste benen tillhörde spelarna hos nykomlingen från Eskilstuna. Laget: Kevin Värn (mv, första halvlek), Rickard Nyström (mv, andra halvlek) - Liam Kedonoja, Henrik Kostet, Alexander Ohlsson, Gustav Olofsson (LK), Johannes Kullberg, Martin Arrebäck, Sebastian Brunstedt, Wilmer Vidlund, Benjamin Komatovic, Fredrik Danielson. Avbytare: Anton Jedar, William Sternell, Alexander Elmgart, Isac Carlsson. Det här var första gången på sju år som Sport vann en match i Södertälje. Senast det hände var 6 maj 2017, 3-0 mot Afrikansk FC i femman på den oglamourösa, tidigare allsvenska arenan Bårsta IP. Mål av Henrik Ruottinen, Christoffer Söderlind och Johnny Ekström. Fyra mål framåt i en seriepremiär hade inte inträffat på 24 långa år. Våren 2000 segrade BK med 4-2 i Vingåker. Från den gyllene tiden i division 3 minns vi några lyckosamma premiärer. 1994: 4-0 i Kungsör efter mål av Tommi Östermark 2, Stefan Mellqvist och Kenth Norstedt. 1997: 4-0 i Garphyttan efter mål av Christer Eriksson 2, Kenth Norstedt och Kent Andersson. 30 segrar på 60 gulsvarta seriepremiärer genom årens lopp är ett mycket bra facit. CHRISTER JOHANSSON Herr igår 0kommentarer
  • Ras efter paus bidrog till storförlust mot Viljan

En pangstart med ledningsmål redan i första minuten hjälpte inte. BK Sport U15 S fick ändå lämna Larslunda IP i Strängnäs med en storförlust i bagaget: Hemmalaget IK Viljan vann lördagens träningsmatch med 5–1 (1–1) och fick således revansch för 1-2-förlusten på Ekängens IP i februari. – Tyvärr når vi i den här matchen inte upp dit vi vill vara. Vi gör det helt okej de första 30 minuterna, men därefter saknar vi glöden och viljan att vinna matchen, säger Sporttränaren Henrik Solheim. Elias Nilsson ´gav Sport ledningen med 1-0 redan i första minuten, men roligare än så blev inte den här matchen för gulsvart. Viljan kvitterade till 1-1 redan i fjärde minuten och gjorde i andra halvlek fyra mål inom loppet av 20 minuter. – Tyvärr är det alldeles för många spelare som inte tar jobbet och då räcker vi inte till mor ett starkt Viljan, säger Henrik Solheim. Vi tackar IK Viljan för matchen och önskar Strängnäslaget lycka till i årets seriespel. Träningsmatch IK Viljan U15–BK Sport U15 S 5–1 (1–1) Mål, Sport: Elias Nilsson. Varning, Sport: Alasanna Bojang. BK Sport U15 S 1. Måns Hedlund 5. Leo Ericsson 7. Max Sachs 9. Amin Mohammed 13. Alvin Solheim 14. Alasanna Bojang 21. Rami Abdel Karim 23. Ayub Hassan 24. Yafet Weldegebriel 26. Naji Kamal Al Rubaye 27. Elias Nilsson 28. Carl Lindberg 29. Hamza Qalif 33. Christopher Grundsten 36. Leon Ademi Ledare Stefan Törnkvist Henrik Solheim U15 för 2 dagar sedan 0kommentarer