• Tungt i Kungsbacka

Det blev tyvärr en ny förlust 1-0 (0-0) borta mot Galgbacken. De var betydligt bättre i början än oss i början. Först sista kvarten i av första halvlek var vi inne matchen och skapade lite tryck på dem. Andra blir lite mer chansspel och vi har en hel del bra chanser att göra mål men vi lyckas inte vara kalla nog i de avgörande lägena. Vi tappar boll på mittplan och Galgbacken utnyttjar det med 7 min kvar blir det 1-0. Efter det har vi inte kraften att trycka på ordenligt för kvittering. Vi gör en hel del fel val när vi har boll i vårt anfallsspel. Vi utnyttjar inte övertaget vi har på kanterna och söker inläggslägen. Vi väljer att dirbbla istället för att passa och det kostar energi. Vi får lära oss och ta Slöinge nästa vecka istället. Herrar 8 jun 2018 0kommentarer
  • Hemma förlust

Det blev tyvärr förlust med 2-0 (1-0) mot Särö. Vi hade många killar på nya positioner framför allt i försvaret. Det gjorde att vi hade en mer defensiv och försiktig uppställning. Det ledde till att vi gav bort iniativet och blev stilla stående i försvarsspelet. Vilket inte var tanken utan att man skulle fortsätta att jobba hårt men med fler spelare på rätt sida bollen. Nu fick Särö ett tidigt ledningsmål och vi försökte komma upp i banan för att kvittera. Det riktigt bra chanserna skapade vi aldrig i första halvlek. Vi ändrade lite i paus. Vi fick ett bättre anfalls spel men lyckas inte göra mål. Mitt i halvleken så missar vi på nytt " en enkel passing" och Särö gör 2-0. Vi försöker men orkar inte med att få in bollen. Nya tak mot Galgbacken på torsdag ! Herrar 4 jun 2018 0kommentarer
  • Jämnt i värmen

Det blev en svettig tillställning på Glommens IP på fredag kvällen. Det blev 1-1 (1-0) och delad poäng. Återigen var vi inte med när domaren blåser igång en borta match. Resan är ju inte lång men vi "satt kvar i bussen" stora delar av första halvlek. Det blev bättre i slutet av halvleken när vi fick bra tryck på dem. 1-0 kom på ett snabbt och oväntat långskott. Efter målet tar vi tag i spelet på ett bättre sätt och har ett par bra lägen men är lite tveksamma när vi ska avsluta. Andra halvlek är mycket kamp och många felpass från trötta ben och hjärnor. Vi får spela 35 min med en man mindre då vi drar på oss en utvisning. Med en otrolig moral och kämpavilja lyckas vi kvittera och är ytterst nära att avgöra också. Ett oavgjort resultat kändes rättvist med tanke på hur matchen utveckalde sig. Nu se vi fram emot Särö hemma på fredag. Start 19,15. Herrar 28 maj 2018 0kommentarer
  • Stor vinst

Nu fungerar denna sida igen! Det är ju ett sammanträffande att vårt spel fungerar igen också. Det blev alltså vinst efter två raka förluster. 2-0 i paus blev 4-1 till slut. Vår första halvlek är väldigt bra och låter Rolfstorp/Skällinge bara spela försvarsspel. 1-0 och 2-0 kommer efter väldigt fina anfall och med bra variation. Det är bara de sista minuterna av halvleken som R/S har farlig chanser och då är de desto farligare. Martin får göra ett par riktigt högklassiga räddningar. I andra är vi väldigt passiva och låter R/S trycka ned oss i eget straffområde men på vår första kontring gör vi 3-0. Allt lugnt? Nä, R/S gör direkt 3-1 och vi tvingas jobba stenhårt i försvarsspelet och för att hålla tätt. I slutet gör vi 4-1 och matchen är avgjord. Skön vinst ! Nu ser vi fram emot Glommen borta på fredag. Herrar 21 maj 2018 0kommentarer
  • Premiär vinst

Det blev vinst med 2-0 (1-0) mot Ginsten i Ullared. Ginsten börjar med att trycka på ordentligt första tio min men vi reder ut det utan att släppa till några lägen. Efter 15 min får vi en hörna som sedemera resulterar i straff till oss. Det var en tilltrasslad situation så vet inte riktigt vad han blåste för. Tyvärr gör målvakten en väldigt bra räddning och det står fortfarande 0-0. Ginsten får ännu lite energi av detta och är det spelförande laget dock utan att skapa några heta lägen. En som är het är Hampus som kommer runt på sin kant ett flertal gånger. Han tar sig också innåt i banan och sätter ett långskott i krysset 1-0. Det är halvtids resultatet. Vi känner att vi är med bra i matchen och har ett övertag på mittfältet. Vi för spelet i andra halvlek Linus har ett jätteskott som tar underkant ribba men ingen är framme på returen. Ginsten har också ett antal bra lägen som borde resulterat i mål. I slutet flytta de upp fler spelare vilket ger oss stora ytor att anfalla på. När det är en minut kvar jobbar Bobbo fram bollen till Gustav som rullar in 2-0. Ett hårt jobb ger oss tre sköna poäng i prmiären i Div 6 Herrar 16 apr 2018 0kommentarer