• Gullringens GOIF-Aneby SK

Förlust mot gullringen med 1-0 efter en okej insats spelmässigt. Tyvärr så ville inte bollen in bakom en storspelande Gullringen-målvakt. Matchen: Gullringens GOIF-Aneby SK 1-0(1-0) 1-0 Herrlaget för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Aneby SK U-Hallby IF U

En andra raka seger för U-laget kom på måndagskvällen efter en väl genomförd match mot Hallby. Första halvlek började bra och under de 30 första minuterna så var det för dagen vitklädda Sportis-laget som förde spelet och skapade chanser. Sista kvarten kom Hallby in i det mer och mer och var nära att ta ledningen ett par gånger men duktige Noel Bjerkander i ASK målet var stabil matchen igenom. Dock var det ASK som tog ledningen i slutet på första. Andra halvlek så kunde ASK göra 3 mål till och spela riktigt bra fotboll stundtals. Man fick avsluta sista 10 med en man mindre men fortsatte att försöka rulla boll ändå. Härlig seger och dom unga Sportis-grabbarna fortsätter att ta kliv och spelet ser bättre och bättre ut. Matchen: ASK-Hallby IF 4-0(1-0) 1-0 Anton Källner ass Sebastian Wolender 2-0 Eddie Engstrand ass Karl Fredriksson 3-0 Mosawer Kohistani ass Albin Westman 4-0 Karl Fredriksson ass Ali Haidari Herrlaget för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Aneby SK-Sävsjö FF

Det blev tyvärr en ny förlust efter en okej insats mot Sävsjö i fredags. Sävsjö kunde ta ledningen i den 5:e minuten redan och det resultatet stod sig matchen ut. Vi manade inte med att skapa tillräckligt för att få in en kvitteringen även om vi spelmässigt absolut va minst lika bra som gästerna. Bara ta nya tag mot Gullringen på onsdag! Matchen: ASK-Sävsjö FF 0-1(0-1) 0-1 5’ Herrlaget för 18 dagar sedan 0kommentarer