• Gameday | Höstsäsongen börjar

Nu är det äntligen dags för match igen efter sommarledigheten. Vi tar möter Solberga GoIF hemma på Bryggvallen. Avspark 18:45. Vi ses där! Seniorlag Herrar 17 aug 2018 0kommentarer
  • Äntligen seger!

Den fyra matcher långa förlusttrenden är äntligen bruten. Asby IF besegrar Ekenässjön IF med 1-0 efter mål av Viktor Nilsson! Seniorlag Herrar 22 jun 2018 0kommentarer
  • Bottennapp i Skede

Asby IF förlorar bortamatchen mot Skede IF med 4-1. Vi inleder matchen ganska bra och tar ledningen med 1-0 genom Erik Sållarp som med en kliniskt avslut tycker in bollen. Fint förarbete av Anton Carlsson. Ett resultat som står sig till matchminut 40 då Skede kvitterar på en frispark. 1-1 och paus. Den andra halvleken är bara att glömma. Spelet fungerar inte alls och Skede styr och ställer helt och hållet och vinner den halvleken med 3-0 och matchen med 4-1. Ett riktigt bottennapp både resultatmässigt och prestationsmässigt. Det är bara glömma och ladda om till nästa match som är mot Ekennässjön IF. Seniorlag Herrar 21 jun 2018 0kommentarer