• Träningsmatch mot Ale på lördag.

Vi kör en träningsmatch mot Ale på lördag 20e. Vi samlas 08:45 och matchen startar 09:20. Tanken är att spela ihop oss inför cupen som kommer veckan därefter och för att det nu på slutet av säsongen kanske är lite småsegt med träningar så en match tänker vi kan liva upp lite. Frivilliga till seket efterfrågas, någon som är sugen skriv en kommentar nedan. Matchen spelas i santos på ordinarie träningstid men vi samlas alltså 15 minuter tidigare. Anmäl till kallelse som kommer innom kort P-10 för 17 dagar sedan 1kommentar
  • Floorball Festival - spelschema

Hej på er! Hör kommer information om Floorball Festival - 26-28/4 Gruppspel IBF Älvstranden Onsala IBK fredag 26/04 19:10 Tuve sporthall (Samling Tuve, 18:20) FC Helsingborg IBF Älvstranden lördag 27/04 13:30 Lundbystrand 4 (Samling 12:10, Green Room) FBC Vinga Blå IBF Älvstranden lördag 27/04 19:20 Lundbystrand 2 (Samling 18:10 Green Room) Slutspel A/B är på söndagen den 28/4 Vi lägger snart ut gruppmatcherna på Laget.se att anmäla sig till. Följande spelare är anmälda till turneringen: Leon Muhr Emil Lorentzon (dispens klar) Hugo Wenner Viktor Kahrle Hugo Vigenberg (ej söndag) Caleb Häljestig Melker Kant Oscar Liljebjer Erik From Eric Engström Yan Fang Julius Lundbladh (enbart fredag) William Herstad-Norin Noel Birgersson Eftersom det var längesedan vi kallade in så var vänliga att bekräfta att ni verkligen kan vara med. //Tränarna P-10 för 19 dagar sedan 8kommentarer
  • Referat: IBK Kungälv P11 svart - IBF Älvstranden P10

Sista seriematchen för säsongen! Kungälv är ett lag som vi spelat jämnt med tidigare och även denna match blev jämn. Vi börjar matchen riktigt bra och får till ett bra spel och flera chanser och till slut får vi in ett ledningsmål. Efter detta tappar vi spelet lite och Kungälv kvitterar och tar ledningen. Vårt spel lyfter igen och vi får in 2-2 i sista perioden. Tyvärr tappar vi igen och Kungälv tar ledningen med 3-2. Sista minuterna pressar vi på och får in kvitteringen med 45 sekunder kvar av matchen. Riktigt riktigt starkt av grabbarna att komma igen. Det är ju jobbigt att tappa ledningen och vi har under säsongen åkt på ett antal sura uddamålsförluster efter tappade ledningar. Så återigen starkt att hålla i och vända tillbaks! Tack till alla som engagerat sig som publik och hjälpt till på hemmamatcherna också! //Ledarna P-10 24 mar 0kommentarer