• Succé för Boll och Lek

ÄIK startade under lördagen upp Boll och Lek för barn födda 2017-2019 och det blev en riktig folkvandring till Älvevi. Närmare 100 barn och minst 200 vuxna dök upp. En del av våra damjuniorer agerade ledare och det var glada miner under den timmen altiviteterna var igång. Nu kommer första tillfället analyseras och förbättringar göras allt för att få en perfekt timme tillsammans. Välkommen åter nästa lördag! ÄIKs Föreningssida för 3 dagar sedan 1kommentar
  • Herrlaget förlorade på Bravida Arena

Herrlaget hade på förhand en mycket svår uppgift framför sig då laget begav sig till Hisingen och möte med alltid svårspelade Västkurd BK. ÄIK gör det bra men hamnar tyvärr i underläge i första halvlek med 2-0 som absolut inte speglade det aom hände på plan. ÄIK skapar chanser för många mål men dessvärre lyckades inte laget göra mål förrän på tilläggstid då reduceringen kom, men då var det försent och en tung förlust var ett faktum. Men 4 poäng på 3 matcher är ändå en helt okej start, härnäst väntar en ny tuff utmaning då serieledaren Lerums IS kommer på besök till Älvevi på lördag. Västkurd BK - ÄIK herr 2-1 (2-0) Mål: Jesper Ljung. Varning: Melvin Berggren. Aktuell tabell Laget 1. Erik Blomdahl 4. Lucas Sjöborg 5. Edvin Baljhagen 6. Jesper Ljung 7. Hannes Berggren 11. Emil Hansson Björnram 12. Philip Engström 13. Oscar Sahlberg Heras 14. Albin Baljhagen 17. Olle Hansson Björnram 18. David Eriksson 19. Melvin Berggren 20. Melvin Dahlman 21. Melvin Källgren 22. Ensar Can 23. Melker Blomdahl Tränarkommentar - Sett över 90 minuter är vi det bättre laget och förtjänar att få med oss minst en poäng. Vi visste på förhand att vi skulle behöva ta tillvara på våra chanser för att förr eller senare skulle chanserna dyka upp för Västkurd och då krävs det inte mycket för att de ska straffa oss. Och det var precis vad som hände. Hemmalaget går upp i en förvisso orättvis tvåmålsledning men likväl en tvåmålsledning och kan sen spela på resultatet. Sista 20 minuterna får vi ett rejält tryck på dem men tyvärr sitter inte chanserna denna dag och då är det svårt att vinna fotbollsmatcher. Vi kan ändå ta med oss en bra prestation och vi tar med oss detta framöver. ÄIKs Föreningssida för 4 dagar sedan 0kommentarer