• Bollpump Brunnbyvallen

Hej! Nu går det att pumpa bollar på Brunnbyvallen. Kompressorn står i omklädningsrummet för hemmalag tills vi fixat ström i förrådet. Alsike IF 25 jun 1kommentar
  • Sista matcherna innan sommaren och sista med gänget

Förra veckan bjöd på två seriematcher. En kamp om serieledningen mot ett ”förstärkt” Danmark. En match som vi för trots ett starkt och rutinerat motstånd ända in till 84 minuten 0-0 när ett motlägg och retur snöpligt blir 0-1. Vi går ned på tre backar och då tappar vi in 0-2 på en kontring med en ”doft” av offside. Avslutningsmatch mot GUSK och även här satt det långt inne med 0-1 underläge i paus. Tur att Hilda var på målhumör i sista matchen som slutade med vinst 2-1. Till sommarpaus med 2:a plats i tabellen en ynka poäng bakom Danmark. Ja så var det ju det där med sista matchen… Fyra av våra härliga tjejer har gjort sina sista matcher i och med Danmark och GUSK. Hetta, Felicia och Elin (som tillsammans med Tuva) är klubbens tre äldsta tjejer sedan 2018. Det bär av mot olika äventyr med eller utan fotboll. Hilda satte också punkt för denna gång med en innebandysatsning till hösten. Lycka till - vi kommer att sakna er och ni vet att till moderklubben är man alltid välkommen tillbaka om det så bara är för att komma ned och titta...eller träna...eller varför inte dra på sig den gulsvarta tröjan igen. Tränarstaben önskar alla tjejer och föräldrar en trevlig sommar A-lag Damer 25 jun 0kommentarer
  • Bakugn i Odensala - seger men en tår i ögonvrån

Baklängesmål efter knappt 4 minuter i bakugnsvärme på Odensala IP (klassisk mark där både F06 och F08 gjorde sina första matcher 5:5). Reducering, ledning men sen oavgjort efter 39 minuter. AIF har trycket men vi tappar kontringar. Sen händer något - kanske dextrosolen börjar verka och inom loppet av de sista fem minuterna gör vi tre mål och går till pausvila med 5-2. I andra halvlek kan vi backa hem och försvara kontrollerat och samtidigt öka på till 7-2. Så varför en tår i ögat... Vi är ett lag och här skriver vi därför sällan eller aldrig om individuella prestationer. Idag kan vara (vi hoppas inte det) vår försvarsklippa Elin Stocks sista match. Inryckning väntar efter studenten. Tänk alla motståndarforwards som strandat på den här klippan och blivit av med bollen. Till moderklubben är man alltid välkommen och vi hoppas på generösa permissioner och fortsatt spel. Tack så länge säger vi. Ett lite längre uppehåll stundar nu inför vårsäsongens två sista matcher och sommaruppehållet. A-lag Damer 1 jun 1kommentar