• AVGJORDE FÖRSTA 30

AVGJORDE FÖRSTA 30 Det var jämnt första 10, men sedan gjorde Åhus tre mål på 20 minuter och punkterade matchen. Sjöbo, ivrigt klättrande på Åhus ryggar, fick mest till skott långt utifrån, och ganska få nådde Maja i målet. Nästa match borta mot Wä IF. Serieettan mot tvåan. Nu ska höstserien avgöras [om än några omgångar kvar]. F-2007 29 sep 2023 0kommentarer
  • ÅHUS BORDE KANSKE AVGJORT INNAN

ÅHUS BORDE KANSKE AVGJORT INNAN Åhus blev kanske lite för snälla, och hade flera lägen att punktera matchen. Men, i 87e minuten fick Ängelholm in ett långskott, som placerade sig ganska snyggt. Nästa match på fredagkväll i Sjöbo. MATCHBILDER F-2007 24 sep 2023 0kommentarer
  • RÄTTVIS FÖRLUST PÅ KNEPIGT UNDERLAG

RÄTTVIS FÖRLUST PÅ KNEPIGT UNDERLAG En plastmatta från förkrigstiden var knepig att spela på [såg det ut som]. Det gick väldigt fort, studsade udda. Kvarny var bättre än vad tabellplaceringen avslöjade, så Åhus var kanske inte tillräckligt på tårna för att ha skärpan första kvarten. Underläge 2-0 efter 17 minuter... Åhus hade en boll i mål, men domaren orkade inte riktigt att hänga med (det var väldigt varmt). Nästa match, hemma på söndag på riktigt gräs. MATCHBILDER F-2007 10 sep 2023 0kommentarer
  • VINST I TOPPMÖTET

VINST I TOPPMÖTET Åhus IF besegrade Wä IF [som man inte rått på de senaste två säsongerna]. Och det blev till slut med hela 5-1. Det var i början av matchen när man gav lite för mycket tid och plats åt en Wäs bättre spelare, som kom med fart och kunde lägga in 0-1. Efter det så tog Åhus över allt mer. Återkommer med länk till matchvideon. F-2007 3 sep 2023 0kommentarer
  • DOMINERANDE SPELÖVERTAG

DOMINERANDE SPELÖVERTAG Första fem minuter var det lite jämnt, men sedan parkerade båda lagen på Sjöbos planhalva. Det blev trångt på sista tredjedelen, så det blev "bara" 2-0. 27-2 i skott på mål. Maja i målet fick fäkta mer mygg än bollar. Sjöbo fick springa och jaga boll, då Åhus spelade runt bollen på ett trevligt sätt. MATCHVIDEO F-2007 25 aug 2023 1kommentar
  • VINST & SKÖNSPEL

VINST & SKÖNSPEL Åhus IF spelade största delarna av matchen på ett galant sätt. Ett utmärkt sätt att starta höstsäsongen. Ängelholm tilläts aldrig att komma riktigt nära några målchanser, Åhus dominerade över hela planen, om än Ängelholm hade några välväxta och duktiga spelare. Nästa match är hemma på Åhus I.P. fredagkväll, kl 1900. MATCHVIDEO F-2007 20 aug 2023 0kommentarer