• Sur förlust mot Kalix!

Sur förlust mot Kalix! Matchen börjar med ett högt tempo där lagen byter chanser. Efter 2:55 får vi utvisning på Marcus Karlsson. Med ett kontrollerat boxplay klarar vi utvisningen. Efter 11 minuter får Kalix en 3 mot 1 men Oscar Fröberg räddar. Efter 15:24 passar Joel Linnander up pucken till Oscar Sarhus som driver in mot mål där Calle Aronsson petar in returen, 1-0. Med 2:26 kvar trycker vi på och Joel Linnander får pucken mitt i slottet och skjuter stenhårt i stolpen. Det var en första period där spelet böljade fram och tillbaka alldeles för mycket för att vi ska vara nöjda. Skotten: 10-8 Kalix trycker ned oss direkt efter nedsläpp men efter 46 sekunder får Kalix utvisning. Vi får inte till något bra powerplay. Efter 3:46 får. Calle Aronsson ett friläge med målvakten räddar. Efter dryga 6 minuter får Kalix ett långt anfall på oss som avslutas med en utvisning på Gustav Kapborg. Vi klarar även detta boxplay med mycket bra spel. Efter det spelar vi bättre och bättre och får långa anfall. Efter 14:55 drabbas Kalix av en utvisning. Vi spelar runt för mycket och får inga bra avslut på mål. Ett steg framåt jämfört med första perioden och något mer fokuserat spel. På det stora hela borde vi kanske gjort något mål. Skotten: 9-12 48 sekunder in i tredje perioden får vi utvisning på Dennis Von Walden. Med ett uppoffrande spel klarar vi även denna utvisning. Efter 6:44 får vi utvisning på Oliver Pentler. Mycket uppfordrande spel igen men tyvärr kort efter vi är fulltaliga lyckas Kalix trycka in 1-1 mot en storspelande Oscar Fröberg i mål. 9:04 blir det en dubbelutvisning efter smågruff. Med 3:46 kvar får vi utvisning på Gustav Kapborg. Mycket uppoffrande spel igen, men historien upprepar sig. När vi blir fulltaliga slår Kalix mycket turligt in 1-2. Extremt surt. Med 54 sekunder kvar tar vi ut Oscar och spelar 6 mot 5. Kalix och håller emot och vinner matchen. Nej det var en extremt sur förlust. Skotten: 4-13 Totalt: 23-33 Wings A-lag 24 feb 0kommentarer
  • Vinst på straffar mot Strömsbro

Kaffe kaka tredje raka! Vinst på straffar mot Strömsbro! Bra inledning med högt tempo och bra målchanser. 4:46 får Strömsbro en dubbelchans och får in 0-1. Lite surt efter en bra inledning. I fortsätter med högt tempo efter målet. 8:32 drabbas lagen av en dubbelutvisning. 11:16 får Strömsbro utvisning. 11:58 drabbas lagen av en dubbelutvisning igen. Bra powerplay men vi får inte till någon bra chans. Sista fem hackar vårt spel och Strömsbro pressar oss hårt. Skotten: 7-6 Andra perioden hinner bara bli 41 sekunder gammal innan Emil Hedström gör 1-1 assisterad av Carl Aronsson och Oscar Sarhus. 7:52 kommer Calle Aronsson men blir upphakad precis i skottläget. Strömsbro får 2 minuter. 8:47 drabbas lagen av en dubbelutvisning. Några bra målchanser men inget mål. Vi får en bra period efter det och fortsätter pressa Strömsbro. 13:19 får vi 2 minuter på Mikael Hedlund. Med några sekunder kvar av utvisningen får Oscar Sarhus ett friläge men inget mål, men ett mycket bra boxplay. Sista minuten får vi kämpa hårt för att freda målet och Oscar Fröberg får göra några svettiga räddningar. Med 21 sekunder kvar får Strömsbro 2 minuter. Skotten: 19-14 Vi lägger upp ett bra powerplay men inga mål. Matchen står och väger och lagen växlar chanser fram till powerbreak. 13:51 åker Marcus Karlsson ut 2 minuter. Jobbigt läge för oss. Fantastisk bra boxplay och bra spel av Oscar Fröberg i mål. Matchen slutar 1-1 och går till förlängning. Skotten: 6-11 Mycket bra spel av oss 3 mot 3 i förlängningen. Efter 2:51 får Strömsbro utvisning och vi tar en timeout. Bra powerplay men inget mål. Skotten: 6-1 Strömsbro missar första straffen. Wings missar första straffen. Strömsbro missar andra. Wings missar andra. Strömsbro missar tredje. Wings gör 2-1 genom Didrik Lif. Wings A-lag 21 feb 0kommentarer