19:00

SKIRÖ AIK B

Referat: WAGGERYDS IK - SKIRÖ AIK B

Wik-Skirö Aik B-lag
En underbar kväll med kanonfin is på Waggeryds IP bjöds publiken på nio mål men med lite hafsigt spel, så skulle man kunna säga om fredagskvällens match i division två. Vi hade bestämt oss för att gå upp och sätta hög press på Skirös ungdomliga lag och det visade sig vara helt rätt!
Alexander Josefsson smällde upp 1-0 redan i tredje minuten som följdes upp av 2-0 genom (Dunken) Gustavsson som även han gjorde sitt första seniormål !!! Stort grattis till honom. 3-0 genom Gustav Björn på hörna, passning Viktor Hjelm.
4-0 tryckte Alex J in med Rasmus Rudolfsson som framspelare som stod för många fina och genomtänkta passningar matchen igenom. Strax innan paus fullbordade Alex sitt första hattrick för säsongen när han i hög fart gled igenom och satte femman. Andra halvlek startade upp i samma stil som första, hög press med utdelning i 54 minuten då Niklas Hedin gjorde 6-0. När vi sedan tilldömdes straff i 57 min klev Dunken fram och la in 7-0 (säker straff?) men mål blev det…. Viktor Hjelm fick även han göra mål idag på passning från Robin Andreen när åttan kom. Efter det var spelet mest förlagt på mittplan lite förryckt av timeout och utvisningar. Strax före slutet gjorde Nicklas Hedin även 9-0 som blev slutresultatet.
Sammanfattning: Vi spelar i ett lite högt tempo för att passningsspelet skall fungera, det gäller nog och nöta på med spel/passningsövningar så sitter snart bollarna på rätt ställe. Viktor Hjelm som stod för många fina passningar å säkra lyror var tillsammans Alexander Josefsson bäst i ett jämt Wik men fler spelare visar att formen är på uppåtgående. ”Häger”