• Referat: Jönköpings IK - Växjö IBK

Förlust borta med 6-8 mot Jönköpings IK. Periodsiffror 2 - 3, 4 - 1, 2 - 2. Skotten visar 26-23 till JIK. En jämn match, där JIK var aningen bättre på att unyttja sina chanser, och där vi bjöd på alltför många lägen där dom fick komma två mot en eller liknande. Därmed är JIK klara seriesegrare och likaså klara för SSL-kval. För oss finns chansen kvar. En match återstår, hemma mot Lindome nästa lördag. Våra mål av: Tereza 2, Cajsa, Lina, Ida och Stina. Seniorlag Damer 9 mar 0kommentarer
  • Referat: Växjö IBK - Craftstadens IBK Oskarshamn

Förlust med 0-3 efter 0-1, 0-0, 0-2 med tredje och sista målet i tom kasse. Seniorlag Damer 3 mar 0kommentarer
  • Referat: Fristads GoIF - Växjö IBK

Bortaseger med 4-8. Periodsiffror 3-2, 1-0, 0-6. Mål av: Emilia x3, Lou x2, Lina, Stina, Alva Seniorlag Damer 25 feb 0kommentarer