Trupp: Oscar H, Goran, Jimmy, Oscar Spets, Lukas, Marco, Philip, Viktor, David, Yoda, Johan B., Sebbe, Per L., Robin K., Laurent

Startelvan(4-3-3): Oskar H, Yoda, Goran, Jimmie, Sebastian, Oskar S, Lukas, Per, Viktor, David och Laurent

4-2 Laurent (47, str)
5-2 (52, str)
6-2 (67)
6-3 (72)

Matchens första fem minuter känner lagen på varandra lite av ställningskrig kan man säga. Sedan börjar våra misstag, och 1-0 kom i den 6:e minuten efter att vi tappat boll i uppspelsfasen. I den 8:e minuten bröt Jimmie en kontring på en hörna till oss. Vi visade tendens på att vakna till och bröderna Johansson hade ett fint samarbete som avslutade med att Lukas blir tacklad precis när han ska avsluta, solklar straff som domaren ignorerade. Vi straffades med en kontring och 2-0 i baken!

Vi är inte riktigt med och Jimmie tvingades till ännu en brytning på en farlig kontring i den 20:e minuten. Två minuter senare så har vi ännu en misstänkt straffsituation där det är David Ek som blev fälld. 3-0 kom minuten efter, ett långskott som gick i mål. David fick utgå pga en känning in kom Marco istället. Vi fortsätter att åka på kontringar, i den 31:a minuten är det Sebbe som bryter en sådan. Vi hade två bra intentioner i den 32:a och 36:e minuten, först var det Lukas som slog en frispark mot det bortre stolpen där Goran nästan hann fram på. Den andra var det ett fint samarbete mellan Yoda och bröderna Johansson tyvärr blev inlägget något för lång och ingen var på plats.

4-0 kom i den 37:e minuten ännu ett misstag av oss när en tillbaka passning snappades upp av en hemmaspelare och han gjorde inget misstag. I den 39:e minuten fälldes Laurent inne i straffområdet men ännu en gång valde domaren att inte blåsa. Vi skulle avsluta halvleken med att reducera till 4-1, det var Yoda som bröt en passning och hittade Lukas, som i sin tur drev bollen innan han hittade Laurent som kunde skjuta in 4-1 målet. En tuff 1:a halvlek där vi bjuder på iaf tre av dom fyra målen.

Vi gör ett byte Philip kom in Jimmie fick vila. 2:a halvlek började med 4:e straffsituationen och denna gång blåste faktiskt domaren straff, Laurent förvaltade straffen till 4-2 och lite hopp om att vi skulle komma in i matchen på allvar tändes. Men hoppet släcktes rätt fort när Grue gjorde 5-2 på straff i den 52:a minuten.

I den 60:e minuten stod Yoda för en härlig krossboll till Philip som tog ner bollen drev den nån meter och avslutade, målvakten var tyvärr med på noterna och räddade. I den 67:e minuten var det återigen en straffsituation då en försvarare tog bollen med armen inne i straffområdet, men återigen så blundade dagens domare. I den 70:e minuten slog Sebastian en bra frispark som målvakten deras gjorde matchens räddning. I den 72:a minuten är vi väldigt passiva och står å tittar på när deras 6-2 målskytt får stå ostörd och ”lägga” ner Oskar H och rulla in bollen i mål.

Viktor som gjorde comeback idag gjorde 6-3 i den 75:e minuten efter ett fint inlägg av Oskar Spets. Det blev lite hårdare tag sista kvarten och vi fick Marco varnad och Goran blev utvisad.

Idag kan vi bara klaga på oss själva, inte ens faktumet att två av deras mål i 1:a halvlek luktade offside långväga, samt att vi fick bara med oss en straff av fem möjliga. Men bjudningarna vi bjuder dom på kan vi bara skylla på oss själva.