• Referat: SDE HF - Vännäs HC J18

VHC tog en skön seger i torsdagens match mot SDE. Slutresultatet skrevs till 5-2 till VHC:s favör. Matchen avgjordes i den tredje perioden då Vännäs på kort tid gjorde 3-1 genom Edward Erngren och 4-1 genom Vilgot Rietz. J18 för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Vännäs HC J18 - IF Björklöven J18

VHC gjorde en bra insats mot det tippade topplaget Björklöven i tisdagens träningsmatch. Slutresultatet skrevs till 2-3 i den jämna matchen. Anton Danemar och Edward Erngren gjorde målen för VHC. J18 för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Luleå Hockey J18 - Vännäs HC J18

Onsdagens bortamatch slutade med förlust mot Luleå. Vännäs gjorde två målmässigt jämna perioder mot det tippade topplaget Luleå och det fanns positiva saker att ta med sig till kommande matcher. J18 för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Vännäs HC J18 - Clemensnäs HC J18

Söndagens match mot Clemensnäs slutade tyvärr med en förlust 1-5. Isak Brask var den Vännäs-spelaren som hittade nätet när han gjorde lagets enda mål i den tredje perioden. Gästerna från Clemensnäs var bättre den här eftermiddagen och vann rättvist. VHC tar nya tag nästa vecka med en match mot Luleå HF på bortais på onsdag. J18 25 aug 1kommentar
  • Referat: Vännäs HC J18 - Örnsköldsviks HF J18

Säsongens första match slutade med seger för Vännäs HC. Efter en jämn drabbning med två bra målvakter i huvudrollerna så fick matchen avgöras efter straffar. Alvin Jarl satte avgörande straffen. Tidigare under matchen hade Noel Bakos gett Vännäs ledningen med 1-0. J18 25 aug 0kommentarer