• Förlust med 3-2 mot Lagans AIK

Säsongens sista match spelades på Ljusevecka konstgräs. Det va bra väderförhållande utan regn och blåst. Dagens motstånd Lagans AIK som spelar till vardags i division 4. Vi inleder matchen väldigt hårt tillbaka pressat och så ser det ut i stora delar av första halvlek där dom har mycket boll och vi får ligga rätt i positionerna och avvakta. Men emot slutet börjar vi få mer boll och tar vara på det riktigt bra, genom att rulla bollen mellan oss och inte panik skjut. Genom detta leder det till att vi kan bryta oss igenom och få en fin kontring i den 22: minuten, där Elnes tar en fin löppning och distinkt avlsutar vid höger sida om målvakten 1-0. (inget han tidigare vissat med sina satellitbollar) Vi fortsätter spela bra defensivt och när vi får lägen att gå framåt så gör vi det riktigt bra med olika kombinationer och avslut. Men i slutet av första så är vi inte helt på alerten och dom får glida igenom och göra 1-1. I andra halvlek så ser det likadant ut till en början där dom få ha mycket boll men det är inget som stör oss, utan vi fortsätter och gnugga på. Dock så får dom en ganska billig starff där dom gör 2-1 på i inledningen, men det är inget som stoppar oss och vi jobbar vidare och lyckas få utdelning genom Ivan som trycker in 2-2 runt den 60:e minuten. Där trodde man att poäng skulle vara åtkomligt men så blev inte fallet för dom gjorde 3-2 i 76:e minuten, när det istället va vi som hade tagit över matchen och hade taget om den. Vi gjorde en bra kämpainsats och gjorde det verkligen för laget. Vi får vara mycket stolta över en bra match ifrån våran sida mot ett division 4 lag. Dagens ros går idag till Marin, Samuel och Jakob som alla tre har mycket boll idag, men som också gör väldigt bra ifrån sig när dom har den. C-laget 28 sep 2014 0kommentarer
  • Vinst med hela 7-0 mot Hångers IF

Då var det dags att ta sig an Hångers IF på härliga Norregård! Efter senaste matchen och den hårda kritiken av första halvlek så har samtliga spelare tagit sig i kragen och tar med sig andra halvlek från Horda! Vi börjar första halvlek utmärkt och kommer in i matchen direkt! Vi gör första målet redan efter 6 min 1-0 där Samuel lägger ut en fin boll till Marin som kommer med ett härligt skott! Efter 40 min gör Alexander 2-0 via en passning av Ivan S. 2-0 halvtid! Vi kommer ut till andra halvlek och känner oss inte nöjda med 2-0 och försöker höja oss ännu mer då vi känner att vi har matchen under kontroll!! Ivan S gör 3-0 efter 49 min. Marin gör sitt andra mål min 65 4-0. Jakob 5-0 min 68. Andreas 6-0 min 82 samt Arijan 7-0 min 88. Slutresultat 7-0 över Hångers IF! Varning: Ivan S samt Elnes! Sammanfattning: En av säsongens bästa matcher där vi har 90 min kontroll över matchen från start tills domaren blåser av matchen! Vi har nog säsongens bästa domare på plan Pontus Karlsson från Anderstorp! En Stor Ros till samtliga spelare idag då alla gör sitt jobb till 100 %! Nu har vi en sista match mot Lagans AIK söndagen den 28 sep 15:00 Ljuseveka Konstgräs! Hjärtligt Välkomna! C-laget 21 sep 2014 0kommentarer