15:00

Gnosjö IF 1

Referat: Värnamo Södra FF - Gnosjö IF 2-1 (1-1)

Andraplatsen säkrad efter derbyseger

Vi säkrade i eftermiddag en meriterande andraplats i P15 Elit via hemmaseger mot Gnosjö med 2-1.

Matchen idag hade två ansikten där gästerna gjorde en mycket bra första halvlek och vi fick verkligen vara nöjda med oavgjort i paus.

I andra halvlek mattas gästerna och, även om vi inte kom upp riktigt i nivå då många är rejält fotbollsslitna efter massa matcher, så tog våra grabbar för sig bättre och hade ett bättre och mer etablerat anfallsspel än i första halvlek då vi mest kontrade.

Gnosjö borde nog haft en straff i andra halvlek men domaren friade, förmodligen för att vi också borde haft en straff i första halvlek då Carl blev nedknuffad. Dock såg deras klarare ut så vi hade tur som klarade oss.

Carl, som har tagit för vana att måla mot Gnosjö, avgjorde tio minuter från slutet med en välplacerad bredsida efter att Isac och Albin U jobbat fram bollen.

Nu stänger vi seriespelet på tisdag med match mot Gnosjö igen men på bortaplan och i serien P03 Nv2 där vi vid seger blir tvåa men vid oavgjort eller förlust blir fyra eller femma. Kul att de sista matcherna har betydelse för tabellen.

Som vi nämnde på spelar- och föräldramötet efter matchen tränar vi på onsdag 19.30-21.00 varefter vi tar en dryg veckas ledigt och kör igång igen fredag 5 oktober med OBOS Cup i sikte helgen efter.

Punkterna vi gick igenom på mötet hittar nu under Dokument\Interna dokument.