• Referat: Vretstorps IF - Kumla BK

Match hemma på Fredriksberg mot serieledarna Kumla BK. I 14:e minuten blev det mål för Kumla, på frispark. I 35:e minuten utjämnade VIF efter Arifs frisparkslyftning till Anton, som nickade till Tias, 1-1 Tias målskytt! Strax innan halvtid dömde domaren mål till Kumla 1-2, ett mål som blev omdiskuterat, om hela bollen var över mållinjen eller inte. I andra halvlek hade VIF flera goda möjligheter att kvittera, men i 89:e minuten gjorde Kumla 1-3 på frispark! Som helhet en ganska bra match av VIF, men mycket små marginaler på vinst eller förlust! Senior Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Garphyttans IF - Vretstorps IF

Match mot Garphyttans IF på Kilsbergsvallen. Planen var hård och ’svårspelad’. Ganska mycket ’ställningskrig’ i första halvlek , men en del målchanser för båda lagen. I 40:e minuten gjorde hemmalaget 1-0. I andra halvlek hade VIF ganska stort bollinnehav , utan att lyckas göra något mål. Det var flera ’ nära mål’ chanser. I slutet av matchen hade vi två spelare, födda 2008, på planen. Aref, som spelade hela matchen, och Love. Senior Herrar för 19 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Mariebergs IK 2 - Vretstorps IF 2

Reservlagsseriens 2:a match spelades även den hemma på Frediksberg då Mariebergs plan var i sämre skick! Tätt mellan våra macher nu ( 6:an i torsdags och nästa på onsdag ) så vi matchade våra spelare enlig plan, med några förbestämda byten i paus Vi gjorde 1-0 genom Alexander Strömberg framspelad av Alxenader Eklund, mentalt viktigt i 44:e minuten Marieberg kvitterade via en frispark i 62:a minuten. Vi gjorde ytterligare några byten sista 20 och till sist kunde Joakim Hallman skyggt placera in 2-1 efter grovjobb av Hampus Johansson på vänsterflanken ( ja de är båda måålvakter till vardags : ) ) och bra aggrivisitet av oss att hålla kvar bollen i deras straffområde. Spelmässigt/bollinnehav en jämn match. Soligt och nästan vindstilla så domaren la in en extra vattenpaus i varje halvlek Kul med 65-70 pers i publiken Kommande matcher Div 6 Garphyttan borta 15/5 kl 19 Reserv Laxå borta 19/5 kl 14.30 Senior Herrar 12 maj 0kommentarer