• Åsa IF-Vinbergs IF 5-0 (4-0)

Division 3 sydvästra Götaland OMGÅNG 14 Åsa IF-Vinbergs IF 5-0 (4-0) Mål: 1-0 (8min) - 2-0 (10 min) - 3-0 (35min) - 4-0 (41 min) - 5-0 (67 min) Herrar 7 aug 0kommentarer
  • Vinbergs IF-Stafsinge IF 1-2 (1-1)

Division 3 Sydvästra Götaland OMGÅNG 13 Vinbergs IF-Stafsinge IF 1-2 (1-1) Mål: 0-1 (33 min) - 1-1 André (38 min) - 1-2 (55 min) Herrar 23 jun 0kommentarer
  • Galtabäcks BK-Vinbergs IF 3-0 (1-0)

Division 3 Sydvästra Götaland OMGÅNG 12 Galtabäcks BK-Vinbergs IF 3-0 (1-0) Mål: 1-0 (30 min) - 2-0 (47 min) - 3-0 (85 min) Herrar 17 jun 0kommentarer
  • Åstorps FF-Vinbergs IF 8-0 (3-0)

Division 3 Sydvästra Götaland OMGÅNG 11 Åstorps FF-Vinbergs IF 8-0 (3-0) Likt vädret på Bjärhögs IP så blev resultatet katastrof, är svårt och komma undan bortförklaringar vid ett sånt här resultat, i lördags mötte vi serieledarna och det syntes på alla plan! Vi tar med oss första halvek när vi spelar stundtals riktigt bra och har par 100% målchanser men inget går med oss, detta hade inte påverkat slutresultatet och målen rann in i varje anfall ett tag och det är inte kul! Herrar 17 jun 0kommentarer
  • Vinbergs IF-Åsa IF 1-2 (1-1)

Division 3 Sydvästra Götaland OMGÅNG 10 Vinbergs IF-Åsa IF 1-2 (1-1) Mål: 0-1 (2 min) - 1-1 Lukas (3 min) - 1-2 (93 min) Man kan förlora matcher på många olika sätt och i fredags var det en av de absolut tuffaste förlusterna man varit med om och man verkligen lider med killarna som ger sitt allt! En tabell ljuger aldrig och vi visste att 2024 kommer bli ett extremt tufft år för oss, dock har ledarstaben skapat en grupp som verkligen ger allt för varandra men så som läget är nu blir vi så straffade för våra misstag! Åsa IF är ett bra lag med spelare i varje lagdel som spelat på högre nivåer och det är detta som är skillnaden inte bara i denna match utan även i tidigare omgångar! Det underlättar ju inte att vi ännu en gång släpper in mål efter 2 min, först en hörna som var nära att skarvas in med Linus räddar till ännu en hörna, denna kommer in i straffområdet och förlängs ut och Åsa-spelare småller in 0-1! Men vi kommer tillbaka omgående när Lukas kvitterar, en fin boll av Fabbe bakom Åsa-backlinje och målvakt kommer fel ut och boll rullas in 1-1! Häftig inledning av matchen och det blev väldigt chansrikt åt bägge hållen, lagen har sina perioder där det spelas fin fotboll, det var väldigt positivt snack i paus! Andra halvlek och bägge lagen har chanser till att ta ledningen, Åsa har ett bortdömt mål i 77 min när avslut går via hand och i mål, svårt för oss och se men domare var tydlig direkt! Åsa flyttade fram sina positioner i jakten om 3 poäng och i den 82 min kom då vårt superläge när Hamodi frispelades och det kändes som minuter när han sprang sig helt fri mot målvakt men boll.....j...len rullar precis utanför stolpen!!!! Och självklart så utnyttjar Åsa matchens sista läge när boll slås in på bortre och man ser att våra spelare är helt borta och ge forward en kamp i luften och boll nickas in på bortre!!!! Ett riktigt knytnävsslag i allas ansikte med ännu en förlust men vi få bryta ihop och komma tillbaka! Herrar 5 jun 0kommentarer