• DM Hemma mot Laholm

På söndag den 10/3 är det dax igen för DM match för VIFs damer, denna gång på hemmaplan. Klockan 13.00 blåser domaren igång matchen, kom o heja på våra damer! Motståndarna denna gången är Laholm. Inget inträde, men det finns kaffe, dricka, bullar, choklad att köpa. Varmt välkomna! Damer 8 mar 0kommentarer
  • Första DM matchen för Damerna

Årets första match Vi tar tag i takt pinnen direkt och är det lag som har bäst energi, vi är hungriga och pressar FFF högt och vinner oftast boll högt uppe. Vi skapar flera klara målchanser och tyvärr är vi inte kliniska nog och tar vara på våra klara chanser. Vi lyckas till slut skapa en bra målchans där Dessie från sin mittbackspostion kommer offensivt och driver med boll på vänsterkanten och slår ett perfekt inspel som Lowa möter upp och enkelt bresidar in 1-0. Just nu känns det som vi har bra kontroll på matchen. Men snabbt vänder det då vår gamla spelare Matilda Larsson får bollen på högerkanten och får enkelt driva framåt och får till en drömträff 1-1. Efter det tappar vi fokus och är inte riktigt med i matchen, trots det har vi fortsatt lägen och bland annat en supervolley som tar i insida stolpe men 1-1 står sig 1 halvlek. Andra halvlek FFF är farliga i sina omställningar och har lite mer övertag i andra, De får in 2-1 genom långskott återigen där vi är lite passiva i försvaret, och sedan gör de 3-1 och det är Ella som också lämnade Vinberg för FF Kort sammanfattning, vi skapar många chanser men lyckas endast få in en boll, med lite mer marginaler hade vi kunnat ha fler bollar i nät. Vi får ändå ta med oss energin från första halvlek och hoppas på att vi lyckas förvalta målchanserna bättre i nästa match. Så en tung förlust men vi kämpar vidare och fortsätter vår resa framåt. /Fidan Ibishi, tränare. Damer 3 mar 0kommentarer
  • Kom o heja på detta glada gäng

Söndag den 23/2 kl.14 möter vi LGM i träningsmatch. I kiosken finns värmande kaffe, bullar, chokladbitar o dricka. Välkomna Damer 23 feb 0kommentarer
  • Vinbergs Dam emellan 2 träningsmatcher!

I Söndags den 18/2 spelade vi träningsmatchen mot Böljan på hemmaplan. Båda lagen kämpade och slet i blåst och iskallt regn men vi gick hem med segern denna gång (4-3) o såklart blev vi väldigt glada och taggade av det! Så nu blickar vi framåt mot nästa moment... På Söndag den 25/2 kl.14 är det dax igen, då möter vi LGMs damer på Vinåvallen. Ni är varmt välkomna och titta, vi har även lilla kiosken öppen med värmande kaffe, dricka och något tilltugg. Damer 19 feb 0kommentarer