• Vi möter Fjärås i helgen!

Vinbergs Dam möter Fjärås på bortaplan på Söndag 26/5 kl. 15.00 Kom gärna o stötta oss på plats eller håll tummarna för oss vart du än är. Vår slogan: Jag tror, jag kan, jag vill. Damer 24 maj 0kommentarer
  • Tung förlust mot Norvalla

Trist resultat mot Norvalla på hemmaplan: 1-2. En dålig första halvlek där vi inte får någonting att fungera. Det positiva är att det fortsatt står 0-0 inför andra halvlek. Andra halvlek börjar vi med en härlig energi och är först i duellerna och får till lite längre anfall. Vi skapar tryck på offensiv planhalva men lyckas inte få till 100 % målchanser riktigt. Vi gör sen 1-0 och då är känslan att nu växlar vi upp och att matchen vänt till vår fördel. Men kort därpå tappar vi i markering och lyckas inte göra jobbet hem tillräckligt bra och de kan enkelt göra 1-1 via en omställning och ett inlägg på bakre. På samma vis gör de sedan snabbt 1-2. Vi fortsätter ha boll samtidgt som Norvalla är snabba i sina omställningar men vi lyckas inte göra så mycket mer av bollen och 1-2 blir slutresultatet. Spelet funkar inte idag och vi hotar inte tillräckligt för att skapa fler chanser och vinna matchen. Vi jobbar hårt mot ett fysiskt lag och vi springer men det räcker inte idag tyvärr. Grattis till Norvalla och tack till domartrion som gör ett bra jobb idag. /Tränare Fidan Ibishi Damer 14 maj 0kommentarer
  • SEGER 5-1 i derbyt mot Böljan

Seger i ett derby som på förhand hade alla förutsättningar som finns för att det skall bli en välspelad match mellan 2 bra lag. Vi var med från start och var heta i duellerna. Vi var mycket på offensiv planhalva och lyckades komma bakom Böljans backlinje. Det är Stina som löper upp på högerkanten och spelar in bollen och där finns Gjenita som gör 1-0 och sitt första mål för dagen. Kort där på snor Stina bollen från motståndarna och lyckas från sin högerkant trycka in 2-0. Böljan är inte alls ofarliga och väldigt skickliga med boll och i sitt passningsspel, ibland kom de förbi oss lite enkelt men lyckas inte riktigt skapa de farliga chanserna då våra backlinje med målvakt hela tiden kunde stoppa det innan det blev riktigt farligt. Vi gör istället 3-0 Efter en hörna från Dessie som Gjenita kommer först på och hon gör sitt andra för dagen. I paus är vi noga med att vi måste hålla fokus och bara för vi leder med 3-0 så är inte matchen slut. Vi börjar bra i andra och är aggressiva I försvaret och gör det svårt för Böljan att skapa några farligheter. Vi gör 4-0 och det återigen efter en hörna men den här gången är det Hanne som istället slår in bollen och vem är inte på plats som idag var het inne i boxen om inte GJENITA BEKTESHII som via en snygg volley sätter den i taket och ett Hattrick är ett faktum. Kul att det lossnade idag för Nita, så välförtjänt. Vi gör sen 5-0 via Gyltene som placerar in ett skott utanför boxen. Nu tror vi matchen är klar och tappar tempo och energi vilket gör vi bjuder in dom i matchen och Böljan lyckas skapa en del chanser och får då till slut 1 mål. 5-1 blir också slutresultatet. Vi tar med oss 70 min av matchen där vi är aggressiva och visar ett hunger. Vi skapar chanser och vinner dueller. Sista 30 slappnar vi av och det får vi lära oss att det kan man aldrig göra. Ett extra plus till sättet vi försvarar oss på som ett team och hur vi krigar för varandra. Lite extra plus till de defensiva leden som hela tiden gör det svårt för Böljan som är skickliga. Kul med derby seger men det är fort historia. Vi fokuserar på nästa vecka och matchen som väntar i ett nytt hett derby denna gången borta mot Stafsinge. TILLSAMMANS ÄR VI STARKA Tack till Publik, Domare och till Böljan (Skrivit av Fidan Ibishi) Damer 1 maj 0kommentarer
  • Vinst med 4 - 0 mot Centern!

Referat av tränare Fidan: "De äger boll första 30 min men vi springer och kämpar och de lyckas inte skapa några farligheter, med en kvart kvar av första så tar vi över mer och mer och skapar några farliga chanser. Vi har ett skott som går stolpe sen längst med mållinjen och på andra stolpen innan målvakten lyckas stoppa den på mållinjen. Nära men vi lyckas inte göra mål. Andra halvlek är vi tydliga med att vi behöver fortsätta som vi slutade och ha mycket energi och våga trycka framåt. Direkt i andra halvlek tar vi helt över och andra halvlek är det ett lag på plan. Vi gör 1-0 via hörna som Nita trycker in från nära håll. Vi får 2-0 med oss på ett självmål efter bra inspel från vår högerkant. Sen gör vi 3-0 via Stina och 4-0 på ett mycket vackert skott från Alicie Hjortvall. En fantastisk laginsats och vilken urladdning det blev i andra. Många som är extra grymma idag och når verkligen sin max vilket visar vår potential. En som hade en lite extra bra dag var Gyltene som idag i princip gör precis vad hon vill på plan. Förutom mål då för det löste andra åt henne istället 💪 Vi har inte utfärdat något bara för vi vinner idag. Idag är det en fantastisk match men det är lika fort historia. Fokus är nästa träningsvecka och förberedelser inför ett hett derby mot Böljan. Vi är stolta med matchen idag men är inte nöjda utan jobbar vidare tillsammans mot våra mål. Damer 22 apr 0kommentarer
  • 1-1 i matchen mot Lilla Träslöv!

En match som det blev mycket närkamper i och mycket fight, vi gör 1-0 efter dröm mål av Gyltene från långt håll som skjuter över målvakten. Lilla Träslöv kvittar i första halvlek via en fin frispark. Svårt att få till skott på mål och svårt att få till ett spel när vi väl lyckas få bollen. Ingen match som går till historien som någon välspelad match från något av laget. Kryss i matchen var välförtjänt. Tack till motståndare och domare. Nu laddar vi om och fokuserar framåt. Nästa match är mot Centern borta. Fredag den 26/4 kl.18.30, då kommer vi igen! Damer 18 apr 0kommentarer