• Seger borta mot Älvdalen

Det blev en stabil seger på måndagskvällen i Älvdalen. Vi ställde upp med följande trupp: Tobias Andersson Kristoffer Nilsson Lilja Emil Wanfors Emil Stolpe Samuel Okbay Patrik Emretsson David Olsson Victor Hult Herman Edlund Sebastian Norberg Rasmus Edlund Ersättare: Julius Fröman Edwin Larsson Mattias Magnusson Andreas Hedström Emil Magnusson Vi inleder första halvlek på ett strålande sätt och visar att vi är där för att vinna. Sebbe sätter tidigt 1-0 och vi fortsätter trumma på på samma sätt. I den 23:e minuten så sätter Sebbe dit ytterligare en kasse på hörna. Vi skapar ytterligare lägen att göra mål på men resultatet står sig i halvtid. Andra halvlek fortsätter på ungefär liknade sätt, vi skapar chanser att göra ytterligare mål på men ingen som ger utdelning. Efter dryga 60 minuter spelade så får Putte ett läge utifrån och sätter 3-0 med ett välplacerat skott. Vi går ner oss en aning under en period i andra halvlek men reder ut det på ett tryggt sätt och matchen slutar 3-0. Nu väntar en sista batalj innan sommaruppehållet. På torsdag väntar Malungs IF U på bortaplan i ett västerdalsderby. Vi vill också tipsa er om att följa oss i appen Min fotboll. Där får ni bland annat liverapportering från matcherna, laguppställningar och tabeller. Älvdalens IF FK - Vansbro AIK FK 0-3 (0-2) Mål: 0-1 (5) Sebastian Norberg, 0-2 (23) Sebastian Norberg, 0-3 (59) Patrik Emretsson. Varningar, Älvdalen: -. Varningar, Vansbro: -. Domare: Morgan Kullberg Publik: 25 på Älvdalens IP A-lag Herrar 26 jun 2023 1kommentar
  • Orsa lämnar W.O till kvällens match

Vi måste dessvärre meddela att Orsa har lämnat W.O till kvällens match. De kom med ett väldigt sent besked vilket är otroligt tråkigt men så är det. Vi tilldöms segern med 3-0 och får istället ladda om inför måndagens bortamatch mot Älvdalens IF FK. Trevlig midsommar på er! A-lag Herrar 22 jun 2023 0kommentarer
  • Stabil seger mot Rättvik

Säsongens sjätte match skulle spelas på Hedlunds konstgräs i Rättvik under fredagskvällen. Vi mönstrade följande trupp: Tobias Andersson Kristoffer Nilsson Lilja Emil Wanfors Emil Stolpe Samuel Okbay David Olsson Patrik Emretsson Victor Hult Emil Blom Sebastian Norberg Andreas Samuelsson Ersättare: Hannes Bengtsson Mohamad Attar Mattias Magnusson Andreas Hedström Emil Magnusson Vi inleder matchen mycket piggt och redan efter 2 minuter spelade så spelar Hult fram till Blom som sätter 1-0. Bollinnehavet fortsätter att vara stort till varan fördel och vi får en frispark där ett inlägg lyfts in till och Putte får dit huvudet och sätter 2-0. Spelet fortsätter sedan på samma vis, vi har väldigt mycket boll och skapat också chanser att göra mål på. Sedan på en tilltrasslad situation så får tillslut Sebbe in bollen och vi kan få till halvtid med en 3-0 ledning. Andra halvlek fortsätter på samma vis, vi har mycket boll. Efter en situation så var målvaken borta från målet och Samuelsson passar Sebbe som får sätta dit 4-0. Strax därefter springer Samuel i djupled och på ett inspel till Sebbe så blir det också 5-0 vilket blir slutresultatet. Nu väntar ett lite längre speluppehåll till den 22 juni då Orsa gästar Vanåvallen. Vi ses då! IFK Rättvik FK - Vansbro AIK FK 0-5 (0-3) Mål: 0-1 (2) Emil Blom, 0-2 (13) Patrik Emretsson, 0-3, (36) Sebastian Norberg, 0-4 (76) Sebastian Norberg, 0-5 (79) Sebastian Norberg. Varningar, Rättvik: -. Varningar, Vansbro: -. Domare: Senad Omerbasic Publik: 22 på Hedlunds konstgräs A-lag Herrar 13 jun 2023 0kommentarer
  • Älvdalen besegrades på fredagskvällen

Även denna kväll hade en hel del folk letat sig ner till avspark. Vi ställde upp med följande trupp: Tobias Andersson Kristoffer Nilsson Lilja Julius Fröman Emil Wanfors Samuel Okbay David Olsson Patrik Emretsson Victor Hult Emil Stolpe Sebastian Norberg Rasmus Edlund Ersättare: Hannes Bengtsson Edwin Sudman Larsson Viktor Roslund Mattias Magnusson Emil Magnusson Matchen börjar med ett litet ställningskrig. Mycket kamp och mycket felpass. Vi vaskar fram några halvchanser utan att göra något mål, bland annat en nick i ribban. Efter lite mindre än 40 minuter spelade så rivs Samuel ner i straffområdet och domaren dömer straff. Sebbe kliver dit och sätter den stensäkert. 1-0 var då ett faktum. Strax innan halvtid hinner Älvdalen trycka dit ett kvitteringsmål. Andra halvlek hinner det gå sex minuter av innan vi tar ledningen genom Samuel. Vi får chanser för att kunna punktera matchen men bollen ville inte riktigt in. Det blir lite nervigt i slutet men vi reder ut det och matchen slutar 2-1 till oss. Nu väntar IFK Rättvik FK på bortaplan nu på fredag, 9/6 på Hedlunds Konstgräs. Vansbro AIK FK - Älvdalens IF FK 2-1 (1-1) Mål: 1-0 (37) Sebastian Norberg, 1-1 (44) Albin Nordin, 2-1 (51) Samuel Okbay. Varningar, Vansbro: -. Varningar, Älvdalen: Alexander Nylund. Domare: Per-Olof Messing. Publik: 115 på Vanåvallen. A-lag Herrar 4 jun 2023 0kommentarer