• Välkomna till UNIK/BOIS - GT76

Välkomna till UNIK/BOIS mot GT76, Matchsponsor är Snickeriportalen. Tack säger vi Ni hittar Snickeriportalen på; https://snickeriportalen.se/ A-lag Herrar 17 feb 2023 0kommentarer
  • Bra vinst mot Kalix U

UNIK/ BOIS spelade i fredags mot Kalix U hemma i Recoverhallen. Match slutade med en bra hemma vinst med 5-2. Matchen började i ett bra tempo där Kalix hade bestämts sig för att möta UNIK/BOIS högt med en stark press. Vi spelade dock lugnt och kunde efter 15 minuter ta över mer av spelet. Vi skapar en del chanser. Det gör även Kalix och Viktor i målet fick göra några svettiga räddningar. Vi tar ledningen på en hörnsituation där Linus Axelsson slår in retur. Vi jobbar vidare och kan öka på till 3-0 efter två mål av Markus Westberg efter fina pass av Hannes Kanbjer och Eric Ringblom. I slutsekunderna av första halvlek kastar Viktor ett långt utkast som Simon Svedlund tar ned omgiven av tre Kalix killar. Simon tar sig fram och gör 4-0 som blir halvtidsresultat. Andra halvlek börjar med att Kalix reducerar till 4-1. Matchen böljar på fram och tillbaka. Vi är dock trygga i vårt spel och kan i matchminut 78 göra 5-1 på ett fantastiskt bra spel som avslutas med en enkelt mål av Linus efter pass av Hannes K. I slutminuterna reducerar Kalix till slutresultatet 5-2 genom Pontus Bergdal som blir tvåmålsskytt för kvällen. Vi tar med oss ett bra försvarsspel och en riktigt fin arbetsinsats av alla. Den sena fredagskvällen avslutas med pizza vilket alla gjort sig väl förtjänta av. Målgörare Markus Westberg 2, Linus Axelsson 2 och Simon Svedlund 1 Det är två matcher kvar i grundserien. Söndag det 19e februari spelar vi hemma mot GT76 klockan 17.30 i Recoverhallen. Efter det så återstår Norrtelje kommande helg, även det i Recoverhallen. A-lag Herrar 16 feb 2023 0kommentarer
  • Vinst mot Umedalen, Kalix U nästa

UNIK/BOIS- Umedalen 7-2 Gångna helgen var UNIK/BOIS på besök i Umeå för match mot Umedalen. Vi fick möjligheten att flyga vilket gjorde att vi kunde vara hemma i god tid på söndag kvällen så att alla kunde vara pigga på måndag inför en ny arbets eller skolvecka. Riktigt bra. Vi satte fart redan från början av matchen och skapade många lägen ett stort antal hörnor. Det blev dock ingen utdelning. I stället kom det en kalldusch efter 15 minuter då Umedalen tog ledningen. Vi jobbar på med ett kraftigt spelövertag mot ett defensivt spelande Umedalen. Jonathan Asplund med sin fina skridskoåkning gjorde två mål, ett på fint pass av Simon Bonetto vilket gjorde att vi gick till halvtids vila med en 2-1 ledning. Andra halvlek börjar med att Umedalen får en kvitterings chans på straff men som stack utanför. Runt matchminut sextio så avgör vi matchen med 3 snabba mål. Två av Markus Westberg och ett genom en soloåkning av Araz Chabok som resulterade i en 5-1 ledning. Umedalen tar time-out. Vi trummar på efter time-outen och kan på ett ganska enkel sätt spela av matchen genom två mål av Hannes Kanbjer. Umedalen spelade väldigt defensivt vilket gjorde att vi fick jobba på att försöka förvalta ett spelövertag och inte släppa till några spelvändningar. Vi gjorde det bra och genomförde matchen på ett gediget sätt. Efter en snabb pizza lyfte vi våra vingar hem mot Arlanda och Uppsala. Ny träningsvecka väntar och match på fredag. Målskyttar; Hannes Kanbjer 2, Jonathan Asplund 2, Markus Westberg 2, Araz Chabok 1 Boka in fredag 10/1 kl.20.00 i Recoverhallen då är det ny match mot Kalix U. Det återstår tre matcher i grund serien. För vår del är det tre hemmamatcher vilket är bra. Förutom Kalix U på fredagskvällen återstår GT76 och Norrtelje. A-lag Herrar 9 feb 2023 0kommentarer