• Danmark-UnikB

Mange i målet rena rama hålet vart det i andra. Vi hade i princip samma lag som vi hade mot BoIS. Skulle bli en promenad seger trodde vi. Men så vart det inte. Vi började bra i första halvlek och ägde mkt boll och hittade lägena. Men Danmark va jävligt i styrningen och bakade hem med hela laget och höll ihop laget. Det märktes att dom skulle ge järnet idag, för alla vill slå oss. Sån repekt har vi i denna serien. Så alla lag gör sitt yttersta för att slå oss. Danmark gjorde det helt rätt i försvarspelet mot oss. Vi hittade inte riktigt sista passet. Men vi lyckades göra 3 mål och Danmark 1. Efter paus så hade vi glömt hur vi spelar och åker skridskor. Danmark gör 3 mål och vi 1 inom 15 minuters spel. Jocke tar TO. Och då börjat en intensiv Unik press. Vi gör ett mål och allt känns som att vi tar det här. Men då får Danmark straff som dom dundrar in. Sen vart det ytligare en intensiv unik press. Vi får inte till det och matchen slutar 5-5. Man kan tro att Danmark vunnit VM så glada blir dom för 1 poäng mot oss. Men stor eloge till Danmark som gjorde det grymt bra hemåt. Deras Libro höll Kyller klass med sitt snack att hålla ihop Danmark och styra sitt Danmark. Unik spelade boll och vi va mkt bättre. Men med bättre keeper så skulle det inte blivit några enkla mål. Förstår frustrationen att spela oavgjort mot ett spelmässigt sämre lag. Men vi tar nya tag. Utvecklingslag 11 jan 2014 0kommentarer
  • Unik B-BoIS B

Hade en lite orolig känsla inför dagens match. 4 start spelare borta på äventyr i USA,Syd Afrika och en som tränat när han varit förkyld så pumpen har fått frispel. Men vi fick ta in 2 gamla rävar(92:or) som egentligen har speluppehåll för dom jobbar så mkt. Sen en ny profil Alexander Ajdert född 95. Dom 3 va dom stora utropsteckna denna match. Gjorde inte många fel. Samt så va Jocke tillbaka från sin vistelse i Dublin. Vi fick iaf ihop lag till den tidiga toppmatchen. BoIS som hade ett rutinerat lag med Benke, Wennås och gamla stor domaren Arne Björkman. Matchen började lite fram och tillbaka men dock fördel unik. Forsen styrde och ställde på mitten och hitta många bra passar till en inte alltför pigg Christian som nog hade tagit en eller två öl för mkt på lördags kvällen. Men vi gjorde 2 snabba mål och allt kändes helt ok. Men BoIS reducerade och det va en liten spänning. Men då fick Kicki en utlösning(inte i byxan) och hängde in en kasse. 3-1 i paus till Uniks grabbar som inte gör några tabbar(min nya slogan för oss) Vi(jag) pratade om att vi måste spela enklare och hjälpa varandra. Orken fanns inte riktigt idag efter all julmat. Tycker om man ointe orkar så ska man inte bara åka när vi anfaller utan då ist spela bollen enkelt och tänka på defensiven. BoIS gör 3-2 bara sekunder in i andra. Men jag va faktiskt aldrig riktigt orolig. Tyckte vi ägde boll rätt mkt å vi hade lite bättre spets på våra avslut. Vi rycker efter 10-15 minuters spel och punkterar matchen efter ca 20-25 minuter. Sen urartar matchen lite efter att Benke gör en av sina berömda bentacklingar. Sen blir de lite gruff i offensiv planhalva då Wennås drar en klubba i Donnas rygg. Såg rätt dåligt ut har jag hört. De genererar i 2 matchstraff, ett grovt för BoIS och ett lindrigt för oss när Donna e lite het. Vi vinner hur som helst med 6-2 vilket va ett sjujävla bra resultat för ett B-betonat B-lag :) Men backlinjen med va som vanligt bra med Lill Ajdert,Jäger å Gelotten. Tyckte Gelloten gjorde en jävligt bra match. Å JO som fick upp och ta Sverre position va oxå grym. Nu har vi lite att jobba på med orken. Men nya tag nästa söndag mot Danmark då vi måste hitta ett stabilare spel uppåt. Sista halvan av egen planhalva så är vi jävligt bra. Måste avsluta detta med att he mig själv cred som får ihop laget till en vinstmaskin och handplockar ut vilka som ska spela. När hör Sirius av sig? Utvecklingslag 5 jan 2014 0kommentarer