• SERIEPREMIÄR MOT NORRTELJE

Efter några månader av hård träning och träningsmatchande är det nu dag för seriepremiär för UNIK/BOIS i Div 1 Norra. Årets första seriematch blir idag 12 nov mot SIF Nortelje i Recoverhallen kl.18.15. Vi har tränat på bra i veckan och är klara för match. Det ska bli roligt att dra igång tävlingsspelandet. Vi är numera överflyttade till den Norra serien. Den norra serien är uppdelad i två pooler om sex lag. I den norra poolen är det Kalix, Östersund, Umedalen, Järvsö, ISAK och Selånger. Dessa lag möter vi endast en gång under serien. I den södra poolen är det förutom UNIK/BOIS, SIF Norrtelje, Helenelund, GT76, Gustavsberg och Skutskär. I den södra poolen möts man både hemma och borta. Totalt blir det 16 matcher i grundserien. Våra matcher kan om ni inte är på plats även ses på Bandyplay via; UNIK TV på UNIK - https://www.bandyplay.se/team?name=unikbandy BOIS TV på Uppsala BoIS - https://www.bandyplay.se/team?name=uppsalabois VI SER FRAM MOT EN TREVLIG SÄSONG, VARMT VÄLKOMNA UNIK BoIS Herr A 12 nov 2023 0kommentarer
  • Förlust mot Norrtelje 2-4

Lördagen match mot Sif Norrtelje slutade tyvärr med förlust 2-4. Efter förlusten mot Gustravberg förra veckan så har laget jobbat på för att nöta in rollspelet i de olika positionerna. Mot Norrtelje blev de ibland lite vilset. Här finns det förbättringspotential. Efter en jämn inledning så tog vi ledningen genom Linus Tydèn som med styrka forcerade in 1-0 efter pass från Jonathan Asplund. Efter ca 30 minuter så kvitterade Norrtelje till 1-1 via mål av Oskar Helin vilket också blev halvtidsresultat. I början av andra halvlek forcerade Norrtelje fram många hörnor vilket tillslut resulterade till två mål inskjutna av Daniel Falk till Norrtelje ledning med 3-1. Vi reducerar efter 70 minuter till 2-3 genom nytt mål av Linus Tydèn assisterad an Hannes Kanbjer. Det kändes som att vi var på gång. Norrtelje ökade dock på till 4-2 ledning på frislag genom Axel Ringblom vilket också blev slutresultat. Vi gratulerar Norrtelje till segern och ser fram mot revansch i säsongen senare i år. Lite info; Vi är numera omflyttade till den Norra serien från den Östra vilket innebär att vi möter lag som är mer kända för oss gentemot den Östra Vilket hade inneburit resor till Karlstad och söderut mot exempelvis Målilla och Tjust. Den första serie matchen blir mot Kalix borta den 19e November. Kalix drog sig ur Allsvenskan inför säsongen för att spela i Div 1. Kommande höstlovsvecka jobbar vi på. Extra roligt är att efter en tid tids axelskada så är Erik Glad tillbaka vilket känns bra. Erik spelade match med U laget förra veckan och är nu tillbaka i full träning. UNIK/BOIS ÖNSKAR ALLA EN HÄRLIG HÖSTLOVSVECKA. UNIK BoIS Herr A 29 okt 2023 0kommentarer
  • RESULTAT 2-6

Matchen mot Allsvenska Borlänge under lördagen slutade tyvärr med en förlust, slutresultat 2-6. Alltid roligt och bra att få möta ett lag från en högre division. Vi gör en bra prestation där resultatet inte helt speglar matchen. Borlänge var stabilare än oss över 90 minuter och höll ihop laget bra främst genom nyförvärvet Rasmus Linder från Elitserien. Vi skapar en hel del chanser och kostar dessutom på oss att missa två straffar vilket givetvis blir kännbart. Vi gör mycket som är bra bland annat har vi hög fart i vår skridskoåkning. Kämpa inställningen är bra. Nu gäller det att hålla i det positiva spelet över 90 minuter, då ser det ljust ut. Vi tog ledning på straff redan efter 3 minuter genom Hannes Kanbjer. Borlänge vände dock tillbaka och kunde gå till halvtidsvila med ledning 4-1. I andra halvlek så går vi upp till 2-4 på hörna genom en rackarrykare av Araz Chabok. Borlänge kan dock gå ifrån och avgöra till slutseger med 6-2 på straff i slutminuterna genom Rasmus L. Nu laddar vi framåt. Vi kollar igenom videon från matchen och tränar på i Recoverhallen kommande vecka. Nästa match är mot Gustavsberg i Recoverhallen söndag den 22 oktober kl.14.15. Matchen kan också ses på Bandyplay för de som önskar UNIK/BOIS önskar alla en trevlig vecka. UNIK BoIS Herr A 15 okt 2023 2kommentarer
  • Match mot Allsvenska Borlänge

Efter seger förra veckan mot Västanfors med 5-2 rullar nu träningsmatcherna på. Idag lördag 14 oktober kl.14.30 är det dags igen med match mot Borlänge i Recoverhallen. Borlänge som spelar i Allsvenskan kommer att bli en spännande lag att möta. Vi har tränat på bra i veckan och Thorsells och Lindbergs grabbar är laddade för match. Vi har några skador. Erik G får bland annat vila några veckor till efter en smäll mot axeln i tidigare match. För er som inte har möjlighet att var på plats så kommer vi att sända dagen match på Bandyplay via UNIK TV på UNIK - https://www.bandyplay.se/team?name=unikbandy BOIS TV på Uppsala BoIS - https://www.bandyplay.se/team?name=uppsalabois All våra matcher i år, tränings som seriematcher kommer att kunna ses på Bandyplay. VÄLKOMNA TILL UNIK/BOIS Trevlig helg UNIK BoIS Herr A 14 okt 2023 3kommentarer
  • Säsongen 23-24

Välkomna till en ny säsong 2023-24 Vi kommer under kommande säsong fortsätta vår gemensamma framgångsrika satsning mellan UNIK Bandy och Uppsala BOIS. Förra säsongen gjorde vi det väldigt bra tillsammans och nu ser vi fram mot att fortsätta på den inslagna vägen. Laget kommer i år att ledas av tränarna Håkan Thorsell och Jonas Lindberg. Division 1 i år är uppdelad i tre serier Norra, Östra och Västra. Vi kommer att spela i den Östra (gamla Mellan) vilket ger oss en del nya lag som vi inte är vana att spela emot. Serien består förutom av UNIK/BOIS av Västanfors, Köping, Mosserud, Slottsbron, Derby, Åtvidaberg, Målilla, Skirö, Tjust, Åby/Tjureda U och Motala U. Det ska bli spännande att åka åt andra hållet mot vad vi är vana vid. Vi har varit på is tre gånger i veckan sedan septembers början. Vi har spelat tre träningsmatcher så här långt med vinst mot GT76 och Helenelund samt en oavgjord mot Skutskär. Ni som har möjlighet kom gärna och titta på match mot Västanfors på söndag den 8e oktober kl.12.00 i Recoverhallen. Matchen kan också ses på Bandyplay där vi kommer att sända alla våra matcher, både tränings och seriematcher. Vi ser fram mot att se er i Recoverhallen VÄL MÖTT TILL SÄSONGEN 2023-24 UNIK BoIS Herr A 7 okt 2023 2kommentarer
  • Säker seger mot Norrtelje

UNIK/ BOIS spelade förra helgen mot Norrtelje. Det var avslutningsmatchen för årets serie. Det blev en klar vinst med 10-3. Vi ville verkligen avsluta säsongen på ett bra sätt, vilket vi också gjorde. Det var ett glatt gäng som tillsammans vandrade in i omklädningsrummet efter segern. UNIK/BOIS – SIF Norrtelje 10-3 Revanschsugna och taggade efter en mindre bra match mot GT76 äntrade Thorsells mannar isen för den avslutande matchen mot Norrtelje. Vi satte högsta fart från början. Tanken vara att täta defensiven och låta bollen rulla inom laget, vilket vi gör på ett bra sätt. Det är en ganska jämn början av matchen. I den 9 e minuten rinner dock Rikard Ringmar igenom till hemma ledning. Två minuter senare ökar vi på till 2-0 genom Hannes Kanbjer med ett fint pass från Simon Svedlund. Norrtelje reducerar till 2-1 innan vi glider från till en halvtidsvila med 6-1. Tränare Thorsell är inte riktigt nöjd med spelet trots en ledning med 5 mål i halvtid. Ingen rast ingen ro. Vi jobbar vidare efter Håkans direktiv. Vi släpper inte till mycket utan matchen känns ganska klar efter 10 minuter in i andra halvlek. Slutresultatet blir 10-3 efter en gedigen insats. Sista matchen för säsongen slutar på ett positivt sätt, härligt. Målgörare; Hannes Kanbjer 6, Rickard Ringmar 2, Markus Westberg 1, Araz Chabok 1. Sammanfattningsvis har vi haft en bra säsong, kanske någon missräkning här och där men överlag en bra insats. Vi är ett fantastiskt bra och roligt gäng. Det är ett lag som vi ledare känner stor stolthet över. Nu tränar vi på i några veckor till. Vi ser över den gångna säsongen, pratar med spelare och ledare. Vi vill även passa på och tacka våra sponsorer och alla ni som hela tiden har hjälpt till så att vi har haft en rolig och bra säsong, STORT TACK ALLA. //UNIK/BOIS UNIK BoIS Herr A 7 mar 2023 1kommentar
  • Förlust mot GT76

UNIK/BOIS – GT76 3-5 Söndagen match mot GT76 slutade tyvärr med en 3-5 förlust. Vi gör en ganska dålig match där motivationen var högre hos GT än hos UNIK/BOIS. GT ville verkligen vinna och ta revansch mot förlusten från den första matchen i Gubbängen hallen före jul. Efter en trevande inledning tog GT 76 ledningen efter sju minuter. GT jobbar på och ökar till en tre måls ledning innan vi reducerar till 1-3 genom Markus Westberg vilket också blir halvtids resultat. Inför andra halvlek manar tränare Thorsell på grabbarna. Vi reducerar tidigt i andra på en fin stickare av Hannes K till Markus W. Matchen står och väger GT gör 4-2 men vi hänger i och reducerar ännu en gång till 3-4. Vem kommer att göra nästa mål? Tyvärr blir det GT 76 som gör 3-5 och kan sedan på ett klokt sätt spela av återstående tid till vinst. Vad tar vi med oss? Vi måste jobba stenhårt i alla lägen under hela matchen. Gör vi inte det så bjuder vi in motståndarna vilket vi gjorde mot GT76. Vi är starka när alla jobbar och sliter tillsammans. Målskyttar; Markus Westberg 2, Hannes Kanbjer 1. På söndag är det match igen. Vi möter Norrtelje i den sista matchen i serien. När vi möttes på Annandagen borta så backade Norrtelje hem och spelade mycket på snabba spelvändningar. Blir det lika nu? Vi får se vad de hittar på. Vi vill dock gärna avsluta serien på ett positivt sätt. Veckans träningar har varit bra. Vi är laddade för match. Välkomna till Recoverhallen på söndag kl.16.00. UNIK BoIS Herr A 24 feb 2023 0kommentarer