• Match nu på lördag !

Nu är vi framme vid säsongsavslutning och därmed sista slutspelsmatchen för herrlaget. Hoppas verkligen att Undromsborna kommer till Bohedsvallen och hejar fram de röda Välkommen ! A-lag Herrar 27 sep 2023 0kommentarer
  • BIK - UIF 3-3

Starkt jobbat ikväll. Vi hämtar ikapp till 3-3 trots att vi är bra tillbakatryckta egentligen hela andra halvlek. Vi ger oss inte utan trycker in både kvitteringsboll och BIK-försvarare i målet i minut 93💪 Målen Undrom; Joel Åman Jesper Strömberg Varmt välkommen till säsongsavslutning hemma på Boheds, lördag 30 sept. Avspark 15.00 A-lag Herrar 25 sep 2023 0kommentarer
  • Undroms gäng - 3 poäng !

Match hemma mot gästande Moliden idag. Sett till matchen överlag, så är vi det bättre laget på plan. Slutsiffrorna visar detsamma, 7-0 Fint spel av alla i laget och Theo får hålla nollan. Vi bjuds oxå på ett äkta hattrick i andra halvlek av Joel 👏 Surt att Igor blir skadad och måste kliva av och tyvärr är resten av säsongen spolierad för honom. Målen; Joel Igor Chrille Harry Jonke A-lag Herrar 16 sep 2023 3kommentarer
  • Lördagsmatch

Näst sista hemmamatchen på lördag! Kom och heja fram de röda. Kiosken öppen som vanlig. Välkommen A-lag Herrar 12 sep 2023 0kommentarer
  • Delad poäng idag

Bortamötet mot Bollsta slutar oavgjort...igen. Båda lagen sätter 3 bollar i nät. Snyggaste målet står dock Joel för, frisparksmål från typ 35 meter Undroms målgörare; Joel 2 , Tony 1 A-lag Herrar 9 sep 2023 0kommentarer