• Tsk herr kryssade i första matchen

Ölmstad stod för motståndet i en jämn match på soliga Junebäcken.0-1 i halvlek vändes till 2-2 . Taberg hade mer boll å det såg lovande ut inför fortsättningen. 80 ST i publiken å målskyttar var Robin Johansson på volley å Markus Almlöv på friläge . Robin till vänster å Mackan till höger. A-lag Herrar 18 feb 2023 0kommentarer
  • Välkommen hem Josef Werner

Vi välkomnar Josef Werner hem till TSK. Josef har varit pojk och A-lagsspelare i många år när han lämnade oss för spel i Torpa FF. Nu är de dax för den starke mittfältare/ backen att komma hem till de röd gula eleganterna. Alltid kul med hemvändare . Det ska bli kul att följa Josef under året. Josef är en hårt arbetande spelare med goda ledaregenskaper. A-lag Herrar 2 feb 2023 0kommentarer
  • 2022 års ledare prisade !

Årets ledare är tränare för våra F09 tjejer . Årets pristagare är Malin Fred och Linda Berggren som Ledare är de lyhörda, har stort fokus på glädje och gemenskap att de är en trygg grupp där alla får synas och höras. De har ordning och reda runt laget där vinna inte är prio utan att alla får vara med. Pristagare helt i Tabergs SKs anda med andra ord. Priset delades ut på Tabergs IP där 2022 års ledaravslutning pågick kvällen lång . God mat dryck och fantastiska double Touch Mattias å Magnus spelade hit efter hit å glädjen stog högt i tak . A-lag Herrar 19 nov 2022 0kommentarer
  • 2023 års första nyförvärv klart i TSK herr.

William Gutegård kommer att spela för de rödgula eleganterna 2023 . Efter några år i Månsarps IF är det dax att komma hem till moderklubben å pröva vingarna i div 4. Gute som han kallas är en målfarlig herre som gjorde 9 mål i femman 2022. Han spelar helst anfallare men yttermitt har han också spelat . En hårt arbetande anfallare med näsa för målet och som är snabb och avig i spelsättet. Vi hälsar Gute välkommen hem ! A-lag Herrar 14 nov 2022 2kommentarer
  • Herrarna forfarande obesegrade - Seger mot Bosna

Tsk tar med sig tre härliga poäng hem från Gislaved efter en solid insats mot Bosna. Herrarna står nu på fem poäng efter tre spelade matcher. Efter två raka kryss var det i säsongens tredje seriematch inget snack om saken. Första vinsten för året (3-0) var välförtjänt, men siffrorna kunde varit väldigt annorlunda efter 90 svåranalyserade minuter. Första halvlek var Tsk:s bästa. Laget hade kontroll över matchbilden, men de kvalificerade målchanserna uteblev till en början. 1-0 kom så inte förrän i 35:e minuten då Pontus Ekström sprang sig loss i straffområdet och på pass från Joakim Laago kunde han sätta 1-0. Nästa mål kom bara minuter senare. Hammodi nickade in bollen på fin korridorfrispark från Nino khoshaba. 2-0 stod sig till paus. Andra halvlek blev av annan karaktär. Bosna kom ut med ny energi och framförallt med en ny yttermittfältare. Bernardo till namnet och med rastaflätor på hjässan skapade han problem för Tsk-försvaret som nätt och jämt kunde freda sitt egna mål. Flertalet gånger var det sista utposten, Jocke Berglöf, som räddade bollen från att gå i mål. Bland annat bjöd vår hjälte mellan stolparna på en straffräddning och en benparad från nära håll. Med tiden avtog Bosnas jakt på mål och istället kunde Taberg punktera matchen genom att göra 3-0. Maskinen Joakim Laago petade in sin egen retur och första segern såg bärgad ut. Hemmalaget fortsatte kontrollera spelet i andra halvlek och var med objektiva ögon värda ett eller två mål. Men med det sagt var matchen, över 90 minuter, Tabergs att vinna. Det blev 3-0 i 3-dje matchen och första 3-poängaren är tagen. Nu önskas en 3-vlig helg! / Felix Petersson A-lag Herrar 30 apr 2022 0kommentarer
  • TSK herr tog poäng i första div 4 matchen på över 50 år och

Historisk poäng i premiären Herrlaget spelade 1-1 mot seriefavoriterna IF Haga i seriepremiären. Det står nu klart att TSK-hjärtat som tog laget så långt förra året slår hårt även säsongen 2022. På förhand var det tuffast möjliga uppgift som väntade för herrlaget i återkomsten till division 4. Men kanske var det också, likt vi sa inför matchen, en uppgift som passar TSK väldigt bra. Inledningen av matchen var spelmässigt jämn och inte helt orättvist fixade Pontus Ekström till sig en straff efter att ha fällts på sin väg fram på högerkanten. Drömstarten blev verklighet då Albin Flodin Stenholm, från elva meter, säkert satte 0-1 i målvaktens vänstra hörn. Taberg lyckades bibehålla energinivån i några minuter efter ledningsmålet, men ju längre halvleken gick desto mer Haga blev det. Kvitteringen kom så rättvist då hemmalaget fint rullat upp bollen via högerkanten och tillslut kom till avslut en bit in i straffområdet. Bollen tog oturligt, på Tabergspelare, in i mål vilket ställde vår målvakt Jocke Berglöf. Efter målet fortsatte Haga sin jakt på fler mål. Deras rörliga, växlande och stundtals snabba anfallsspel gjorde det svårt för TSK som fick inrikta sig på att hålla 1-1 till paus. Något som lyckades. Haga hade några halvchanser och ytterligare en riktigt bra möjlighet i första halvlek, men målvakt Berglöf stod då för en kanonräddning. Andra halvlek blev mer monoton då Haga hade bollen och Taberg försvarade sig. Det blev farligt några gånger, men aldrig riktigt nära för hemmalaget som frenetiskt jagade efter ledningsmålet. Taberg kom under sista 45 endast upp ett fåtal gånger för att hota motståndarna. Robin Ek kom högst på en hörna, Jonathan Eriksson och Ninos Khoshaba fick varsitt frisparksförsök och Pontus Ekström sköt via Hagaspelare knappt utanför efter fin individuell prestation. När matchen närmade sig slutet var det Haga som tryckte på. Edvin Lundmark fick syna det röda kortet efter en snabb Haga-omställning, men trots spel med tio man höll sig 1-1 till 90 minuter plus tillägg var spelade. En heroisk arbetarinsats såklart, men också ett bevis på att detta TSK fortsätter att utvecklas både individuellt och som lag. Visst snor vi en poäng mot ett något bättre motstånd, men vi förtjänade poängen likväl. På bilden ser vi på straff målskytten Albin Flodin Stenholm och den duktige målvakten för kvällen Joakim Berglöf. Matchen spelades på Jordbrons fina konstgräs. Vid pennan Felix P4 Petersson Foto PJ_takemountain A-lag Herrar 19 apr 2022 7kommentarer
  • Derbydags när Tabergs Herrlag tar emot NGIS

Nu på tisdag den 29:e juni är det äntligen dags för seriepremiär får herrlaget. Vi tar emot NGIS i ett hett derby på Tabergs IP. Kom gärna och stötta de gulröda eleganterna på plats, för fotboll ska upplevas live. Tänk dig en ljummen sommarkväll, spelare med verklig passion, träffa "folk" som varit instängda från lividrott alldeles för länge, spel som värmer, många mål och allt övrigt som hör ett derby till. Kiosken är öppet, grillkolen glöder och solen och spelet kommer värma gott det med. Väl mött på Tabergs IP. Matchstart 18:30. OBS! Max 100 personer i publiken. . A-lag Herrar 28 jun 2021 0kommentarer
  • Clubdagar på Intersport 24-29/3

24-29/3 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt* – ett perfekt läge att kitta upp er för vårsäsongen! Dessutom får du som medlem i Club Intersport bonus både till dig själv men kan även stötta våran förening genom att välja att stötta oss extra under ”Mina Sidor” på intersport.se Är du inte medlem? Klicka på denna LÄNK för att bli det. *se vilkor online A-lag Herrar 23 mar 2021 0kommentarer
  • Polisen på besök på Tabergs IP

På Tisdagsmorgonen 23 mars samlades ett 15 tal fd polisanställda för sin återkommande promenad. Denna Gång var det Jan-Erik Engblom som var värd och tyckte att området runt Tabergs SK skulle vara en bra utgångspunkt. Klockan 9 samlades det glada gänget vid stugan där Tsk 's ordförande Peter Junhem mötte upp och berättade om sportklubben då och nu en resa genom snart 100 år och många idrotter. Givetvis glansåren med kvalspel för ishockeyn på 50-60 talet men även bordtennisen på senare år och fotbollen som är vår grundsport. En jubileumsbok från 75 års jubileet lottades ut. Många frågor ställdes av det glada gänget. Tabergs SK tackar för besöket och önskar gänget en härlig promenad i skogarna runt Tabergs Ip. A-lag Herrar 23 mar 2021 0kommentarer