Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

DELA SIDAN

Brons i Alingsås

Bra kämpat alla tjejer. Det var 18 lag som gjorde upp om medaljerna den här gången varav 3 st var från Tölö F01.

Tölö Grön var först ut och fick spela gruppspelet på förmiddagen. Tyvärr så var tjejerna inte riktigt vakna från start vilket straffade sig och ledde till två förluster. De avslutade dock snyggt och slog starka Holmalund Blå som sedan gick hela vägen till final.

På eftermiddagen så var det då dags för våra övriga lag att gå in i turneringen. Båda lagen storspelade från start och vann sina grupper på ett övertygande sätt. Lag svart spelade sedan fantastiskt i sin kvartsfinal mot Hjuvik/Hönö och 5-0 vinsten var i underkant. Lag Vit fick starka Skövde i sin kvartsfinal och det blev en tät match där vi tyvärr inte är effektiva nog i avsluten och förlorar med 1-3. I Semifinalen ställs Tölö svart mot Holmalund Vit som även de vunnit sina matcher stort och hade förkrossande 32-1 i målskillnad i gruppspelet. Semifinalen blir en rysare men tyvärr så orkar vi inte hela vägen och förlorar med 1-2. Holmalund Vit vinner sedan finalen mot sitt blåa lag. Våra tjejer orkar dock samla kraft inför bronsmatchen och vinner mot Skövde efter förlängning.

Med tanke på att vi inte tränar inomhus så skall vi vara väldigt nöjda med att kunna prestera så bra fotboll. Det är även roligt att Holmalund och Tölö som var de klubbar som ställde upp med flest lag var de som la beslag på medaljerna.

Stolta ledare

Publicerad 11:29 1 dec 2013
Nyheten visad 190 gånger
Waiting
Du måste logga in för att skriva en kommentar!

NÄSTA MATCH

10:50 4 apr
IF Väster
VS
Tölö IF
VS

SENASTE MATCHEN

15:30 29 mar
Torslandavallen Konstgräs
Torslanda IK
1-1
Tölö
1-1

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp

BESÖKARTOPPEN

1. (2) Onsala BK
2. (4) BK Walldia Seniorlag Herrar
3. (3) Varberg Vipers
4. (50) Hanhals IF U10
5. (6) Hanhals IF
6. (24) Hanhals IF 07
7. (9) IS Halmia U-17
8. (15) Ullareds IK Seniorlag Herrar
9. (12) Glommens IF
11. (10) Tölö IF
Listar de tio mest besökta sidorna i Halland igår