• Skattkärr gästar oss!

Nykomlingen Skattkärr gästar Hagavallen idag. En nykomling som startat serien kanon bra med 2 raka segrar. Vi kommer från 2 snöpliga uddamålsförluster efter spelmässigt bra prestationer. Så vi får hoppas det kan vända idag, då behövs det nog en topp prestation. Gräspremiär är det också, så vi får se hur lagen behärskar det. Vi hälsar gästade lag varmt välkomna, så hoppas vi publiken strömmar till. Följande spelare är kallade. Marcin Jonte Oscarsson Mattis A Damo Noah Joel Mikkel Pawel Lukasz Lukas F Elias Berger Albin Glenn Samling Hagavallen kl 13.45 A-lag Herrar för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Dä vill sej inte!

Riktigt tung förlust i dagens drabbning mot KB Karlskoga. Ett lag som tippats helt uppe i toppen, så tycker ändå att vi faller med flaggan i topp även om det är en klen tröst. KB spelar ett rakt spel med en del långbollar upp på forwards, där tidigare skyttekungen i Degerfors Alexander "Nutt" Andersson skapade en del oreda. Men vi har ändå bra koll och skapar farligheter på våra kontringar, där Oscarsson frispelas 2 gånger men är tyvärr en tåspets för kort båda gångerna och målvakten hinner före. När sen Pawel sparkas ner bakifrån trodde nog alla att dagens domare skulle blåsa straff men tyvärr inte. KB skapar tryck främst på fasta situationer mem ingen utdelning utan 0-0 till paus. Andra halvlek blir också mycket krigande, KB tar ledningen på straff efter ca 60 min. Vi gör 1-1-1 genom Lukasz, där vi på en långboll stressar backen och målvakten och Lukasz lyckas peta bollen förbi. Men tyvärr så lyckas vi inte knyta ihop säcken, KB gör 1-2 där ett inspel från kanten tillslut efter lite flipper hamnar i fötterna på deras forward som enkelt kan lägga in den. Vi flyttar fram på slutet och Berger haf en kalas träff som deras mittback lyckas täcka. Tyvärr så förlorar vi dagens drabbning. Summering : Vi kan inte klaga, vi slitet i 90 min och tycker vi är värda poäng. Sen är det horribelt att inte vi får en straff med oss, 2 klara situationer en i första halvlek och en i andra där domaren står bra plasserad. Men så är det, vi får bara fortsätta jobba hårt även om det är bittert efter 2 bra matcher i rad inte få med oss något. Vi tackar KB, domarna samt en stor publikskara för matchen. Dagens prestationer : Marcin : Bra match och visar pondus i luftspelet idag. Elias :River och sliter vinner mycket dueller. Joel : går från klarhet till klarhet Pawel : Börjar hitta den formen vi är vana vid, löper många meter. Mvh Gj A-lag Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriefavoriten KB gästar Hagavallen!

En riktigt tuff match väntar oss idag då seriefavoriten KB Karlskoga gästar oss. Dom ramlade ner från div 3 inför denna säsongen och har som mål att komma snabbt tillbaka dit igen. Dom kommer från ett oavgjort resultat i premiären mot Torsby. Vi en sur förlust mot Sunne. Men vi ska ge dom en match och försöka störa dom. Vi hoppas många tar turen upp å stöttar oss. Följande spelare är kallade. Marcin Elias Oliver Jonte Joel Pawel Mikkel Damian Lukasz Oscarsson Mattis K Mattis A Berger Noah J Lukas F Glenn Samling Hagavallen kl 12.45 A-lag Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Otroligt sur förlust i premiären!

Blev tyvärr en mycket tung förlust i dagens match borta mot IFK Sunne, tuff match på förhand mot det visste vi också . Vi genomför till stora delar en riktigt bra borta match, första 45 har inte hemmalaget mycket, visserligen mer boll än oss men det är helt ok, en vass kontring där Pawel spelar bollen till Lukasz som fälls med straff som påföljd. Oscarsson är säker och vi leder med 0-1 strax innan pausvilan. Starten på andra är mycket lik den första, vi ligger bra i positioner och gör 0-2 på ett friläge från kanten där Mattis K sätter den. Pawel har sen ett jätte läge å göra 0-3 men avslutet går över. Sunne ger inte upp, gör lite byten å vi blir tyvärr lite otaktiska sista 15 ger bort några onödiga frisparkar och hörnor och vipps på är det 2-2. När sen en Sunnespelare får drömträff på övertid så är förlusten ett faktum. Summering : En av dom tyngre förlusterna undertecknad iallafall vart med om på länge , tycker vi gör en riktigt smart bortamatch, men den varar i 90 min + och vi är alldeles för osmarta i slutskedet av matchen tyvärr, all heder åt Sunne å Grattis till segern. Vi får bryta ihop under helgen så kommer det nya matcher. Dagens prestationer : Joel: Otroligt bra matchen igenom Mattis K : Snyggt mål och jobbar hårt Nya tag till veckan grabbar Mvh Gj A-lag Herrar 13 apr 1kommentar
  • Seger mot Hertzöga BK 2!

Dagens match på Hagavallen idag mot Hertzöga BK 2 slutade med en 1-0 seger. Bra genomkörare där alla spelare som är med får bra med speltid. Vi har en hel del boll och en del fina kombinationer matchen igenom, men tyvärr så är vi lite för oprecisa i sista 3 delen vilket gör att det är 0-0 i paus. Andra halvlek är mycket lik den första, vi hat mest boll och skapar mest, 1-0 är snyggt då vi vinnrr bollen högt upp ooch Pawel frispelar Oscarsson som gör 1-0. Lukasz har en kanon i ribban, Damian en rökare som stryker över. Men 1-0 blir slutresultatet i denna träningsmatch. Summering : Typiskt träningsmatch, vi har mycket att jobba med men vi vinner matchen och håller nollan vilket alltid ä positivt. Samtliga som är med får mycket speltid, det behövs. Nu får vi ladda om för en tuff seriepremiär mot Sunne nästa helg. Vi tackar Hertzöga för matchen och önskar er lycka till med i serien. Tack för idag alla trevlig helg. Mvh Gj A-lag Herrar 6 apr 0kommentarer