17 mars 2019
12:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Löberöds IF - Tjörnarps BoIF

Träningsmatch nummer 3 för året spelades mot Div 6 Löberöd IF , spelet för Tjörnarps del började bra men efter en kvarts spel kommer en Löberödsspelare igenom på en kontring och Tjörnarpsförsvararen tvingades göra straff som motståndarna säkert slog imål . 2-0 kom igenom efter skott ifrån Höger kanten . Lite senare blev det dömt frispark till Löberöd som Rostam i mål missbedömde lite och 3-0 var ett faktum .
Srax därpå var vi överspelade igen men Linus nickar perfekt undan bollen på mållinjen. Henke sköt en bra frispark som målvakten dock tippade till hörna . Strax därpå hade Ahmed en nick på mål ibra läge men inget mål denna gång lite senare tråcklade samme man runt i Löberödsförsvare och lurade bort även målvakten innan han säkert rullade in 3-1.
I början av andra halvlek gör Löberöd 4-1 på ytterligare ett litet missförstånd i Tjörnarpsförsvaret.
Sen växlade chanserna mellan lagen men när halvleken börja dra sig mot slutet så gör Löberöd 5-1 inna Ahmed sätter sitt andra mål för dagen alldeles intill stolpen .
Det var de sista som hände i denna match.