31 maj 2018
19:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Vankiva IF - Tjörnarps BoIF

Matchtime mot Vankiva IF på Vankiva IP. , matchen började för Tjörnarps del med ny uppsättning manskap i backlinjen och lite rörigt av den anledningen så efter 25 min spel var det 2-0 till hemma laget.
Men Tjörnarp spelade bra bitvis och i slutet på första halvlek tvingades Vankiva försvaret till ojusthet i straffområdet och dommaren tvekade alldrig , straff till bortalaget som Sebbe säker satta bak Tjörnarpsbördige målvakten Andreas Johansson.
Det dröjde halvvägs in i andra halvlek när Sebbe gled igenom Vankiva försvaret och rundade målvakten för att säker sätta bollen imål mellan 2 vankivaförsvarare. Tjörnarp trummade på bra men mot slutet fick Tjörnarps målvakt Dennis Jakobsson visa sig på styva linan vid ett par tillfälle och därmed rädda en poäng med hem till Tjörnarp

sön 30 sep 2018, 14:00 Tjörnarps BoIF - Vankiva IF 1 - 2