17 september 2017
14:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Skånes Fagerhults IF - Tjörnarps BoIF

Bortamatch mot Skånes Fagerhult , matchen där Tjörnarp började bäst med bra spel och som vanligt svårt att göra mål . Efter 20 min spel tvingades vi till ett byte när Erik trampade snett och stukade foten ganska ordentligt.
Strax efteråt fick vi svårt att få undan bollen och motståndarna enkelt kunde rulla in 1-0 . men Tjörnarp stod upp bra och hade chans på flera mål , Henke var på väg och göra mål men det blev avblåst på grund av att Winbergvar på bollen som var i offsideläge var på bollen , bäst chans hade Simon som efter två skott med fötterna som räddades , bara skulle nicka in bollen i mål men den gick över mål.
Efter lite tryck mot Skånes Fagerhultsmålet var det en av försvararna som tog bolen med handen och dommaren signalerade för straff som Sebbe Larsson säker slog i mål , men säg den glädje som varar strax efteråt hade Tjörnarpsförsvaret svårt att få bollen under kontroll och 2-1 var ett faktum.
Några minuter efter blev Winberg utvisad när han protesterade emot dommare.
Resultate i halvlek var 2-1 efter halvlek drev Tjörnarpsspelarna upp bolltempot och kunde skapa en hel del målchanser och efter ettt snyggt skott i mål av Henke var 2-2 ett faktum och 10 min före slut sprang Henke igenom hemmafårsvaret och rundade målvkten och rullade in 2-3 det va otroligt skönt at se , vilket också blev slutresultatet.