24 maj 2017
19:00

Skånes Fagerhults IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Skånes Fagerhults IF

Så var det dax för hemmamatch på Tjörnevallen , motståndet stod Skånes Fagerhults IF för , som förra helgen överraskade och spelade 2-2 mot Färingtofta IK.
Tjörnarpspågarna tog tag i taktpinnen direkt och redan efter 4 minuters spel tog en Fagerhultsspelare med handen i straffområdet och dommaren tvekade inte och signalerade direkt . Straffen tog Martin H hand om och slog säker i nättaket bak motståndarmålvakten. Henke var också på hugget och gjorde 2 och 3 noll i 18 och 23 minuten . Sen var det åter dax för Martin med sitt andra mål i 28 minuten i samma minut slog Henke till igen och hans hattrick var ett faktum och resultatet 5-0. Simon fick en passning som Teddi elegant serverade och gled igenom motståndarförsvaret och gjorde ställningen till 6-0. Vilket också var halvtidsresultatet.
I början av andra halvlek fick Tjörnarp frispark en bit utanför straffområdet , Sebbarna pratade sig samman och Sebbe L hoppade över bollen och Sebbe W slog den säkert imål .
Sebbe L testade sen motståndarmålvakten med ett väl avvägt lobbskott som så nära hade lurat han men det blev inget mål .I andra halvlek bytte Anton , Atle , Kaste och Lukas och de bra spelet fortsatte men inga fler mål gjordes , närmast var Kaste med en cykelspark som så när hade gått imål , men motståndarmålvakten gjorde en jätteräddning.
Vill ge hela laget en extra klapp på axeln för en gedigen insatts denna kväll.

sön 17 sep 2017, 14:00 Skånes Fagerhults IF - Tjörnarps BoIF 2 - 3