• En stark start på säsongen!

Sunnanås herrar har startat riktigt starkt i div 3 säsongen 2024! Oavgjort i premiären borta mot Notviken, seger hemma mot Infjärden med 4-3, efter en lite märklig match. Framförallt en riktigt stark prestation borta mot IFK Luleå Akademi, seger med 4-0. Jonas Ahlin huvudtränare för herrlaget, hur summerar du säsongsstarten för herrlaget`` - Självklart mycket nöjda med den starten och vi vet vikten av en bra start. Vi kommer att bli ännu bättre framöver, då vi är ett av de lag som tränar mest. Så tiden talar för att vi kommer att bli ännu bättre. Vad är du mest nöjd över med den här starten? - Vi har fått ihop försvarsspelet på ett mycket bra sätt, både ett högre och ett lägre försvarsspel. Har ett mycket bättre tålamod i det låga försvarsspelet. Vi hjälps åt på ett mycket bra sätt och det återspeglas på planen. Vi har startat matcherna mycket bra, då vi har gjort 7 av 9 mål i första halvlek. Nu väntar en härlig, tidig seriefinal mot Storfors, vad förväntar du dig av den matchen? - Blir en rolig utmaning, Storfors har öppnat starkt och har ett bra lag. Vi har mött dem några gånger på försäsongen så vi har bra koll på dem. Vi är väl förberedda och har ett riktigt bra go i laget. Så målbilden är att få med oss tre poäng från den matchen. Stort tack Jonas, se till att skapa en riktigt bra träningsvecka. Så ska vi göra vårt bästa för att marknadsföra matchen. Måndag den 13 maj, 19.30, tidig seriefinal på O´Learys Arena! /Krister A-lag Herrar för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Första segern för damlaget i elitettan!

Det var ett härligt segerjubel som hördes på E-Lux Home Arena, på söndag kväll ca 17.50! Efter fyra förlustmatcher som nykomlingar i elitettan, så var matchen mot bottenkollegan Sundsvalls DFF, självklart ännu mer viktig för oss. I första halvlek så var vi inledningsvis det klart bättre laget, skapade några riktigt bra chanser. Men hade tyvärr inte varken kylan eller marginalerna på vår sida. Sundvalls DFF, jämnade ut matcher eftersom, men det stod 0-0 i paus. I andra halvlek så var det en del slarv från båda lagen, men Tilda Sahlman gjorde två individuellt mycket skickliga prestationer, gjorde två mål och det var skillnaden den här kvällen. Vi hade också hjälp av en stabil backlinje och en sista utpost i Lisa Sjögren, som kunde hålla tätt. Helhetsmässigt en rättvis seger, då vi stod för ett större bollinnehav och skapade fler chanser än SDFF. Sen var Tildas individuella prestationer självklart pricken över i:et, som gav oss tre mycket viktiga poäng. Nu väntar en härlig träningsvecka med en bra boost från den här segern och på söndag kommer Mallbacken på besök till E-Luh Home Arena, 13.00. Då hoppas vi på ett vamrare väder, mer folk på läktaren och självklart en seger till! /Krister A-lag Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer

Det var ett härligt segerjubel som hördes på E-Lux Home Arena, på söndag kväll ca 17.50! Efter fyra förlustmatcher som nykomlingar i elitettan, så var matchen mot bottenkollegan Sundsvalls DFF, självklart ännu mer viktig för oss. I första halvlek så var vi inledningsvis det klart bättre laget, skapade några riktigt bra chanser. Men hade tyvärr inte varken kylan eller marginalerna på vår sida. Sundvalls DFF, jämnade ut matcher eftersom, men det stod 0-0 i paus. I andra halvlek så var det en del slarv från båda lagen, men Tilda Sahlman gjorde två individuellt mycket skickliga prestationer, gjorde två mål och det var skillnaden den här kvällen. Vi hade också hjälp av en stabil backlinje och en sista utpost i Lisa Sjögren, som kunde hålla tätt. Helhetsmässigt en rättvis seger, då vi stod för ett större bollinnehav och skapade fler chanser än SDFF. Sen var Tildas individuella prestationer självklart pricken över i:et, som gav oss tre mycket viktiga poäng. Nu väntar en härlig träningsvecka med en bra boost från den här segern och på söndag kommer Mallbacken på besök till E-Luh Home Arena, 13.00. Då hoppas vi på ett vamrare väder, mer folk på läktaren och självklart en seger till! /Krister Sunnanå SK för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Coopcupen lockar 64 lag!

Som vanligt spelas Coopcupen Kristihimmelsfärds dagarna, torsdag-fredag. Dessa dagar brukar vara lite flytande i maj, så under 2024, spelas Coopcupen 9-10 maj på O´learys Arena. Vi har inte inte tillgång till B-planen nu, då det fortfarande ligger ganska mycket snö på planen. Så hela Coopcupen spelas på konstgräset. Vi har 64 lag anmälda och det är större delen av Västerbotten som är representerad på Coopcupen. Matcher spelas från 08.00 på torsdagen och från 09.45 på fredagen. Spelschemat kommer att uppdateras under veckan och finns på cupmate, coopcupen. Åldersmässigt så är det lag från födda 2010 till födda 2016. Vi kommer att sälja hamburgare, varm korv med bröd och massor med gott fikabröd, utöver drickor, godis och kaffe/te. Vi har även godislotteri. Så vi hoppas på riktigt fina dagar med mycket folk på O´Learys arena som trivs i vårsolen! Varmt välkomna! /Krister Sunnanå SK för 18 dagar sedan 0kommentarer